آخرین مطلب

بارداری و ویارهای حاملگی از نظر طب سنتی چیست

ویار حاملگی

✅معمولا در طی سه ماه اول اتفاق می افتد وشدت آن در افراد شدیدا سوداوی وشدیدا صفراوی بیش از بقیه می باشد.

معمولا صبحها بیشتر است ولی می تواند طی ۲۴ شبانه روز اتفاق بیافتد وعلائم از خفیف تا شدید است به طوری که برخی بیماران نیاز به بستری شدن پیدا می کنند. در موارد نادر می توان تا آخر بارداری ادامه یابد.

 ?درمان ویار در گرم مزاجان: 

۱⃣پرهیز از خوردن غذاها خصوصا غذاهای گرم وخشک (ادویه جات)

۲⃣خوردن سرکه با غذا

۳⃣خوراکی های حاوی جوهر لیمو (اسید سیتریک)

۴⃣خوردن میوه های آبدار (پرتغال،آب نارنج،زرشک،آلو سیاه وزرد.)

۵⃣خاکشیر ،مرکبات،ترنجبین،آش آلو،آش سماق،آش گشنیز.

۷⃣با تشخیص طبیب حجامت انجام شود.

۸⃣ریختن گرد غوره روی غذاها،سبزیجات تازه،رب انار، به، ماست کیسه ای شیرین،سیراب وشیردان.

۹⃣زرشک+آلوبخارا+تمرهندی+شکر سرخ?یک قاشق غذاخوری قبل از هر وعده غذایی

?بذر ترب+بذر شوید?آسیاب کرده سپس در رب انار حل کرده معجون ساخته وهر ۶ساعت یک قاشق متوسط خصوصا اگر به صورت لیسیدن خورده شود.

۱⃣۱⃣شربت انار،شربت لیمو،در ویار سرد تهیه شده ولی بجای عسل با رب انار معحون ساخته وهر ۶ساعت نیم ساعت قبل غذا لیسیده شود.

 ?درمان ویار در سرد مزاجان. 

۱⃣بادکش کتف،ماساژ چهار اندام با روغنهای گرم وروغن مالی کتفها.

۲⃣زنیان+زنجبیل+هل+دارفلفل به نسبت برابر پودر کرده از هر کدام ۱۰گرم درون نیم کیلو عسل ریخته یک قاشق غذاخوری نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی به شکل لیسیدن

۴⃣میخک ۵گرم+کبابه چینی۵گرم+هل ۵گرم همه رانرم کوبیده ومخلوط کرده سپس یک قاشق مربا خوری آن را باشربت عسل هر ۶ساعت بخورد 

۵⃣سمنو+نان کامل برشته+دم نوش زنجبیل+جگر سیاه.

 ۶⃣پرهیز اکید از خوردن اسفناج،کلم برگ،گل کلم خصوصا در صورت داشتن کم کاری تیروئید.