🔰یک دستور سوپ سرماخوردگی
_ این سوپ یکی از بهترین غذاها در دوره سرماخوردگی بوده که برای اثربخشی بیشتر بهتر است تنها غذای مصرفی فرد بیمار برای مدت سه روز باشد.
مواد مورد نیاز :
_ جو پرک ۱۲ قاشق غذاخوری بال و گردن مرغ
_ گشنیز ۱۰۰ گرم
_ سیبزمینی ۱ عدد
_ گوجه فرنگی ۱ عدد
_ کدو سبز. ۱ عدد
_ پیاز ۱۲ عدد سیر ۱ حبه
_ شلغم ۱ عدد
_ کلم ۱۰۰ گرم
در صورتی که سرماخوردگی همراه تب باشد می توان در پنج دقیقه آخر پخت؛ مقداری گل بنفشه نیز اضافه کرد.
✍️ دکتر سعیده غفاری (متخصص داروسازی سنتی)
سلامتکده شریعت پناهی —-ویژه بیماران غیر کرونایی (☎️ تلفن نوبت دهی : ۸۸۷۷۶۰۲۸)
مرکز طب سنتی ویژه کرونا —-تلفن مشاوره آنلاین ۴۵۱۵۳
👇👇👇
@sbmu_persianmedicine
///////////////////////////////////
🏴🏴🏴ترکیب سوپ بسیارموثر برای عفونت گوارش در ایام مردو غبار
( سبزیجات گشنیژ+ جعفری+خرفه+ اسفناج + برگ کرفس+ برگ کاسنی یا عرقش+ گل ختمی + برگ چغندر+ هویج + عدس+ جودوسر+ سینه مرغ+ آلوبخارا+ به اندازه پنج گرم مخلوطی ازپودرهای اویشن با پونه + شلغم + فقط زردچوبه و بامیه گیاهی )
////////////////////////////////////////////////////
🔰 #سوپ_سرماخوردگی
✔️ رقیق تهیه کنید.
🌀مواد لازم :
یکچهارم سینهی مرغ
یک شلغم نگینی
یک کدو سبز یا کدوحلوایی نگینی
یک هویج نگینی شده
دو تا پیاز متوسط رنده شده
یک تا دو ق. غ. جوی پرک ـ (یا گندم یا جو)
گشنیز و جعفری دو قاشق غذاخوری سر پر خرد شده ، ده دقیقهی آخر جهت اضافه شود.
❇️با مواردی که در بالا ذکر شد سوپ سرماخوردگی تهیه کنید، رقیق باشد، و بسته به اشتها روزی سه تا چهار کاسه میل کنید
✅در سه روز نخست سرماخوردگی، استراحت، نوشیدن این سوپ رقیق، میتواند از شدت بیماری تا حد زیادی بکاهد.
✅بر عکس میل نمودن غذاهای غلیظ، فعالیت بدنی، یبوست و رسیدن باد سرد به سر و گردن، شدت آن را میافزاید.
🖋 دکتر الهام اختری (متخصص طب سنتی ایران)
https://t.me/drakhtari
🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️
انجمنعلمیطبسنتیایران
در کانال ما در ایتا و تلگرام
مثبت_سلامتی| عضو شوید🗓
توصیه های ناب سلامتی 👇
📱 @persianmedicine
📱https://eitaa.com/persianmedicine
💻 https://www.itma.ir/
تجارب طب سنتی و اسلامی حسین معارفی تجارب طب سنتی و اسلامی