خواص سیر:
مزاج گرم وخشک
مصلحات:
۱⃣ -پختن در آب و نمک، روغن بادام، کره، گشنیز، سکنجبین، انار ترش.
۲⃣-سیر رقیق کننده خون، خشک کننده رطوبت معده و مفاصل, مدر ادرار و حیض و عرق می باشد.
۳⃣-خوردن آن با رعایت زمان و سن و مزاج فرد و در حد اعتدال، باعث حفظ صحت بدن و دفع ضرر آب و هوا, وباو عفونت می شود.
۴⃣-خوردن آن با سرکه, جهت تنقیه حلق و صورت، سرفه و تنگی نفس, فلج، دردمفاصل، سیاتیک، نقرس، فراموشی و … مفید است.
۵⃣-مداومت در خوردن آن ,باعث ریزش موی سفید و روئیدن موی سیاه در سر می شود.
۶⃣-زیاد خوردن آن ,بدون رعایت مزاج, سن و فصل باعث سوختن خون شده، برای چشم, ریه و بواسیر مضر است.
موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی@partosabzehasti
نگهداری از #سیر
سیر را در مکانی خشک و خنک نگه دارید
بهترین کار این است سیر را در مکانی خشک و خنک و یا در یخچال بگذارید و همانطور که نیاز است استفاده کنید. اگر از یخچال استفاده می کنید ، آن ها را در کیسه پلاستیکی زیپ دار نگه داری کنید تا بو داخل یخچال پخش نشود .نور مستقیم خورشید باعث فاسد شدن سیر می شود و گرما کمک می کند بوی سیر بیشتر پخش شود .
بوته های سیر پوست نکنده را در سبد سیمی گوشه آشپزخانه یا آبدارخانه تان آویزان کنید و خارج از نور مستقیم خورشید قرار دهید بهترین راه نگه داری سیراست
اجداد ما از این روش استفاده می کردند
بوته های سیر را بدون اینکه پوست کنید در دمای مناسب اتاق نگه دارید چون بهترین راه جلوگیری از خراب شدن آن است . نگه داشتن سیر در سبد و محل تاریک ، خشک با جریان مناسب هوا کار ایده الی است .
ریشه های سیر را بکارید
نیازی نیست آنها را دور بریزید !سیرهای بدون ریشه را استفاده و ریشه دارها را در باغچه یا گلدان بکارید، تا سبز شود، این بهترین نحوه استفاد ه از هر دو نوع سیر است*.
@tebiranii *
سـیـــــــر
طبیعت گرم و خشک دارد.
ازبین برنده رطوبات معده و رطوبت مفاصل است.
رقیق کننده خون
و ایجاد کننده تعریق
خوردن آن با مراعات زمان ، مزاج و در حد اعتدال مناسب است .
دفع ضرر آب آلوده و هوای آلوده میکند ، خصوصا با سرکه
( از سیر ترشی غافل نشوید).
زیاده روی در مصرف سیر :
می تواند موجب سردرد
احتراق خون
ضرر به چشم و ریه
کم کردن توان و قوای جنسی
اصلاح آن با سکنجبین و آب انارملس ، است .
همچنین مالیدن آن به پوست ممکن است موجب زخم و خراش پوستی شود .
توجه
دستور سیر و لیمو که در فضای مجازی دست به دست می گردد ردپایی در کتب طب ایرانی ندارد و متاسفانه گاهی مصرف طولانی و سرخود این ترکیب باعث بروز عوارض ناخوشایند و مضر در افراد می شود .
سلامت و تندرست باشید
دکتر مینا محبی( متخصص طب سنتی )
@drmmohebbi
سیر سیاه ؛ رنگ متفاوت ، خواص جالب
سیر سفید در حرارت ۶۰ تا ۹۰ درجه با رطوبت ۸۰ تا ۹۰ درصد تخمیر می شود.
این پروسه، سیر را شیرین و سیاه می کند و آن را به صورت ژله مانند در می آورد.
سیر سیاه نسبت به سیر سفید طعم تند و زننده ای ندارد.
سیر سیاه خواص آنتی اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر معمولی دارد.
سیر سیاه اثرات ضد سرطانی بیشتری دارد،مطالعات بسیاری روی سرطان های گوارشی، اثرات مثبت سیر سیاه را تائید کرده است.
سیر سیاه اثر کاهنده وزن دارد و چربی های شکمی را کم می کند.
سیر سیاه تری گلیسیرید و چربی بد خون (LDL) را کم و چربی خوب خون (HDL) را زیاد می کند.
سیر سیاه وضعیت آنزیم های کبدی را بهبود می بخشد و در درمان کبد چرب موثر است.
سیر سیاه واکنش های حساسیتی را کنترل و کاهش می دهد.
سیر سیاه در بهبود وضعیت حافظه و تقویت آن نیز موثر است.
بررسی های بیشتری برای قطعی شدن خواص سیر سیاه نیاز است.
دکتر الهام پارسا (متخصص طب سنتی ایران )
انجمن علمی طب سنتی ایران
www.itma.ir
@persianmedicine
/////////////////////////////////////////////////
خواص سیر
سیر بهترین درمان برای کاهش مستقیم قند خون، بازسازی سلول های لوزالمعده و تحرک آن برای تولید انسولین به حساب می آید.
خواص جادویی سیر برای درمان کبدچرب است ، هر شب یک سیر کوچک در لیوان اب قرار دهید. صبح پوست کنده و با خلال سوراخ سوراخ کنید(اگر سیر بزرگ هست تکه شود در صبح). سپس با دو لیوان آب بخورید.
خوردن سیر رنده شده با ماست درمان فشار خون هستخواص سیر ترشی هفت ساله
خونساز و مصفای خون
باز کننده عروق کرونر قلبی و عروق مغزی
هضم کننده غذاهای سنگین
افزایش سرعت هضم غذا
اشتها آور
دفعکننده سنگ کیسه صفرا
شستوشودهنده مجاری صفراوی
کاهش کلسترول خون
ضدعفونیکننده محیط دهان و معده
پاکسازی خون و کبد از اخلاط فاسد و سوخته
درمانکننده آفت دهان
پست را ذخیره و برای دوستان خود ارسال کنید
https://eitaa.com/drusefi
♦️سبک زندگی سالم با دکتر یوسفی
@drusefi♦️