آخرین مطلب

رحم گرم را چگونه بر مبنای طب سنتی معتدل کنیم

💊برای اصلاح گرمی مزاج رحم چه کنیم؟

اولین قدم، رعایت سبک زندگی است.

پیشنهادات غذایی برای صبحانه، زرده تخم مرغ عسلی یا مربای سیب یا مربای به با شکر کم است.

برای نهار و شام می‌توان از گوشت مرغ به شکل جوجه کباب استفاده کرد.

خورش کدو یا آلو و اسفناج هم حرارت رحم و کبد را تعدیل می‌کند.

میوه هایی مانند خیار، انار ملس، سیب، به ترش و شیرین هم مناسب است.

نشستن در آبزن جوشانده بنفشه هم در کنترل حرارت رحم و علائمی مانند سوزش و خارش توصیه می‌شود.

شربت سیب، به یا سکنجبین نیز از نوشیدنی های مفید هستند.

و در نهایت نوشیدن ماء الشعیر طبی می‌تواند تا حد زیادی مزاج رحم را به اعتدال نزدیک کند.

با سپاس از همکار محترم، خانم دکتر مژگان تن ساز
https://tabaye.ir/familiarity-with-uterine-temperament/

🟢رحم گرم🟢

🔻به طور کلی در افراد با مزاج گرم (مخصوصا مزاج گرم و خشک)، مزاج اعضاء هم به سمت گرمی می رود. رحم و تخمدان نیز در این افراد می توانند دچار سوء مزاج گرمی (و خشکی) شوند…

🔻که علائمی از قبیل احساس گرما در شکم و زیر شکم، دفع خون داغ هنگام قاعدگی، سوزش و خارش به دنبال ترشحات رحمی، زردی و بد بوئی ترشحات، مشکلات و درد هنگام عمل نزدیکی مشاهده می شود.

🔻مطمئنا برای این فرد نباید رحم و تخمدان گرم شود. بلکه با مصرف موادی بایستی سعی شود که مزاج آنها به سمت تعادل برود.

🔻چرا که فردی با مزاج رحمی گرم و خشک آمادگی پذیرش جنین را نخواهد داشت. مانند زمینی خشک و با حرارت بالا که انتظار رویش گیاه را در آن نمی توان داشت.
دکتر میرغضنفری