عوامل مستعدکننده نفخ
۱️⃣ زیادخوردن خوراکیهایی مانند؛
خیار و ماست که رطوبت زیادی دارند
حبوبات و مانند آنها که نفاخ هستند
غذاهای خمیری و لزج چون آش رشته، ماکارونی و لازانیا
پنیر پیتزا و قارچ
۲️⃣ نوشیدن مایعات همراه غذا
۳️⃣ خواب زیاد یا نامنظم
۴️⃣ کمتحرکی و…
راهکارهایی برای کاهش نفخ:
۱. خوب و کاملجویدن غذا
۲. عدممصرف مایعات با غذا و پیش و پساز آن
۳. پرهیز از همراهی ماست و سالاد و ترشیها با غذای اصلی
۴. پرهیز از پرخوری و برهمخوری
۵. گرفتن نفخ حبوبات با خیساندن آنها
۶. استفاده از مصلحاتی چون زیره و نعنا همراه ماست، یا عسل همراه شیر
۷. پرهیز از خوردن غذاهای سرد و غلیظ و…
دکتر ناصر رضایی پور(متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
@persianmedicine