آخرین مطلب

عوامل مستعدکننده و راهکارهای مقابله با نفخ بر مبنای طب سنتی

💊🔰 عوامل مستعدکننده نفخ

۱️⃣ زیادخوردن خوراکی‌هایی مانند؛
🥒 خیار و ماست که رطوبت زیادی دارند
〽️ حبوبات و مانند آنها که نفاخ هستند
🍝 غذاهای خمیری و لزج چون آش رشته، ماکارونی و لازانیا
🍕 پنیر پیتزا و قارچ

۲️⃣ نوشیدن مایعات همراه غذا

۳️⃣ خواب زیاد یا نامنظم

۴️⃣ کم‌تحرکی و…

✳️ راهکارهایی برای کاهش نفخ:

۱. خوب و کامل‌جویدن غذا
۲. عدم‌مصرف مایعات با غذا و پیش و پس‌از آن
۳. پرهیز از همراهی ماست و سالاد و ترشی‌ها با غذای اصلی
۴. پرهیز از پرخوری و برهم‌خوری
۵. گرفتن نفخ حبوبات با خیساندن آنها
۶. استفاده از مصلحاتی چون زیره و نعنا همراه ماست، یا عسل همراه شیر
۷. پرهیز از خوردن غذاهای سرد و غلیظ و…

🖊دکتر ناصر رضایی پور(متخصص طب سنتی ایرانی)

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران

👉 @persianmedicine 👈