طرز #تهیه_سرکه در خانه
هرچیز شیرین را میتوان به سرکه تبدیل کرد
(انار،به،انگور،سیب،خرمالو،خرما،شفتالو،عسل،… باید خود به خود سرکه شود نباید چیزی به آن اضافه کرد.سرکه انگور
انگور کاملا رسیده و شیرین را میشوییم خشک میکنیم بعد انگورها را لِه کرده داخل دَبه (خمره) میریزیم و در جای کاملا گرم قرار میدهیم
میتوان دور ظرف پارچه پیچید و در ظرف کمی باز باشد ،هیچ چیز به آن اضافه نمیکنیم بعد از چند روز پشه ( مگس سرکه) دور آن جمع میشود بعد از چند روز بوی ترشی میآید اگر امتحان کردیم ترش نشده بود به همان صورت بماند تا ترش شود
سرکهی خرما و کشمش باید دو تا سه برابر مواد به آن آب اضافه کنیم
@soroshesalamati
/////////////////////
خواص سرکه سیب
️قرار دادن پاها در سرکه سیب به مدت ۳۰ دقیقه
️تسکین درد ماهیچه های پا
️خلاص شدن از بوی بد پا
️درمان خشکی پوست
️درمان قارچ انگشت پا
️از بین بردن زگیل و ترکهای پاشنه پا میشود
طرز تهیه :
یک پیمانه سرکه سیب را در چهار پیمانه آب ترکیب کنید
عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.