آخرین مطلب

خواص عسل و روشهای بهره برداری از آن بر مبنای طب سنتی

📚📚💊💊خواص عسل و روشهای بهره برداری از آن :

۱ . حاوی تمام ویتامین ها و تمام عناصر معدنی مورد نیاز بدن است و کمبودهای غذایی را جبران می کند.
۲ . رقیق کننده خون به خصوص اگر با لیموترش مصرف شود .
۳ . اگر صبح یک قاشق عسل خورده شود کمک به تقویت حافظه و باز کننده زبان در گویش و گفتار است به خصوص برای کودکانی که در گفتار مشکل دارند .
۴ . اگر با سیر خورده شود (سیر رنده شده به نسبت برابر با عسل یک قاشق مربا خوری قبل از غذا ) برای رماتیسم و آرتروز بهترین دارو است و ترشحات بلغم را تعدیل می نماید .
۵ . همراه با پالپ لیمو پاک کننده تمام سموم و بازکننده مویرگ ها و عروق قلب است ، از سکته های قلبی پیشگیری می کند و همچنین کاهش دهنده فشار خون و قند خون می باشد. ( نسبت ۵ عسل به ۲ پالپ لیمو با پوست لیمو چرخ شده یک قاشق مربا خوری بین غذا )
۶ . برای سستی اندام ، عضلات ، افراد فلج ، ضعیف و کسانی که دچار سوء هضم هستند غذایی نافع و گرم است . ( یک قاشق مربا خوری روی غذا )
۷ . اگر با کمی نمک (نسبت ۵ عسل به ۲ نمک) مصرف شود از افت فشار خون جلوگیری می کند .
۸ . با نمک بهترین خمیر دندان است . (نسبت ۵ عسل به ۲ نمک )
۹ . روغن زیتون یا روغن بنفشه به همراه یک یا دو قطره عسل بهترین ضد آفتاب است .
۱۰ . عسل با سرکه ، نمک و روغن زیتون بهترین قارچ کش در بیماری های زنان و انواع عفونت هاست .(نسبت عسل ۲ – سرکه ۲ – روغن زیتون ۵ – نمک ۱ – هفت شب قبل از خواب تزریق واژینال )
۱۱ . بهترین ضماد در کوفتگی ها
۱۲ . بهترین پماد در سوختگی ها با کمی روغن زیتون است .( نسبت برابر )
۱۳ . عسل همراه با روغن زیتون و کمی نمک بهترین ضماد برای هموروئید( نسبت ۲ عسل – ۵ روغن زیتون – ۱ نمک )
۱۴ . روی جوش های زخم شده کمی عسل بگذارید تا اسکار (جای زخم) باقی نماند.

#خواص_عسل
#عسل_بهاره