آخرین مطلب

گوشت بوقلمون و خاصیت گسترده آن بر مبنای طب ستی

📚📚📚📚گوشت بوقلمون

۱٫ طبق آزمایشات انجام شده فسفر موجود در بوقلمون چهار برابر میگو می باشد که یک غذای دریایی است همچنین بهتر است که بدانید ۸۰% عامل تشکیل کلسیم در استخوان های بدن فسفر می باشد و میزان فسفر در بوقلمون ۲۳۸mg/100g می باشد.

۲٫ پروتئین موجود در بوقلمون ۸۱/۲۸ بیشتر از هر گوشتی است؟

۳٫ آیا می دانستید بوقلمون فاقد اوره و اسید اوریک نسبت به گوشت های دیگر است که طبق تحقیقات انجام شده اسید اوریک یکی از عوامل سکته مغزی می باشد؟

۴٫ آیا می دانستید گوشت بوقلمون به علت عدم وجود چربی میان بافتی حجم گوشت در هنگام پخت بعکس گوشت مرغ گوساله/ گوسفند و … کم نمی شودو در نهایت مرغ بعد از پختن ۵۵%، گوشت ۶۰% و بوقلمون ۸۵% گوشت پخته به دست می آید؟

۵٫ آیا می دانستید بوقلمون دارای انواع ویتامین B از جمله B1/B3/B6/B12 به میزان ۷٫۷mg/100gr است و برای جلوگیری از افسردگی و بیماری MS و از بین بردن کم خونی مؤثر است.

۶٫ آیا می دانستید در بوقلمون مقدار زیادی امگا ۳ وجود دارد که باعث باز شدن مجاری عروق بدن و پائین آورنده کلسترول می شود و از مزمن شدن بیماری ها جلوگیری میکند
کانال دکترسوزنچی

//////////////////////////////////

گوشت بوقلمون

🔸گوشتی که هورمون ندارد

🔸شامل ۸۱ درصد پروتئین

🔸وکمترین مقدار چربی میباشد

🔸فسفر موجود در بوقلمون ۴ برابر فسفر موجود در میگو میباشد

/////////////////////////////

🔰گوشت بوقلمون چه خواصی دارد !؟

▫️گوشت بوقلمون سرشار از ویتامین‌های گروه B، فسفر، پتاسیم، آهن و زینک است که مواد مغذی مهمی به شمار می‌آیند

  • همچنین سرشار از آنتی‌اکسیدان سلنیوم نیز هست که برای تیروئید، متابولیسم و تقویت سیستم ایمنی ضروری است.

@SAMENTEB110