آخرین مطلب

گلقند یا گل قند و خاصیتهای آن بر مبنای طب سنتی برای یبوست زنان باردار و دفع بلغم گوارش

🔴 گلنگبین، دسر و شیرینی پرخاصیت برای سردمزاجان

♻️ خواص #گلنگبین یا گل‌قند:

🔹 تقویت #مغز
🔹 #دفع اخلاط سوخته
🔹 مقوی معده، ملین و هضم غذا
🔹 رفع انواع سردرد
🔹 درد مفاصل و فقرات
🔹 فالج (بی‌حسی‌ های موضعی)
🔹 تکرر و عدم کنترل ادرار
🔹 سنگ شکن
🔹 خشک کننده بخارات و مانع بالا رفتن بخارات

🔸 طرز تهیه: برگ گل سرخ بدون کاسبرگ و بذر را با هم وزنش عسل یا خاک قند یا شکر سرخ معجون کنید. بصورتیکه یک لایه گل و یک لایه عسل قرار بگیرد.
اگر گل‌ها خشک بودند کمی گلاب روی آن بپاشید.
اگر گلها تازه بودند یک سوم ظرف خالی باشد.
روی ظرف را پارچه‌ای بگذارید تا ۴۰ روز خود را بگیرد و آماده شود.
چند روز یک بار هم آن را هم بزنید.
وقتی گلبرگها ته ظرف نشست، معجون آماده است.
یک قاشق چایخوری بعد از غذا میل کنید.

✍️ استاد تاجبخش

https://eitaa.com/Atariazadi20

//////////////////////////////////////////////////

💊💊💊💊گلقند چیست
🌹 گلقند، ملین خوبی برای افراد سرد و تر (بلغمی) می باشد و رطوبات اضافی بدن را از طریق روده ها دفع می کند. آن را می توانید از داروخانه ها خریداری نمایید ولی گلقندی که خودتان در منزل تهیه کنید عطر، طعم و اثرات بهتری خواهد داشت.

🌷 ‏برای تهیه گلقند عسلی یا شکری، در یک ظرف شیشه ای، مقداری گلبرگ تازه گلسرخ کاشان بریزید و لابلای آن عسل، شکر، پودر قند یا نبات (دو برابر میزان گلسرخ) اضافه نمایید. ترکیب حاصل را داخل شیشه دربسته، به مدت چهل روز در زیر نور خورشید قرار دهید و هر چند روز یکبار نیز آن را با هم مخلوط کنید.

گلقند عسلی، گرم تر از نوع شکری آن است و برای افراد با گوارش سرد مناسب تر می باشد. معمولا توصیه می شود یک قاشق مرباخوری گلقند قبل از ناهار یا شام میل شود.

👈🏻 پ.ن : گلقند رو بیشتر از دو هفته مداوم مصرف نکنید. و در صورتی که بیماری دیگری دارید، یا اوایل بارداری هستید، یا جواب درمانی خوبی نگرفتید، نیاز به ویزیت دارید.

📚از کتاب : #پاکسازی_بدن
🖋 نویسنده : دکتر فاطمه مرادی

🍃 @drfamoradi

🔴 #گل_قند ؛ مقوی مغز و معده

♻️ بسیاری ممکن است مربای گل قند را از ترکیب متناسب گلبرگ گل محمدی با قند یا شکر بدانند که مانند بسیاری از مرباها بر روی آتش تهیه می‌شود.

✔️اما یکی از بهترین روش‌های تهیه که در غرب کشور تهیه می‌شود گل قند آفتابی است.

🌀طرز تهیه :

🔸گل محمدی و عسل به نسبت یک به دو تهیه می‌شود. برخی گل را خرد و با عسل مخلوط کرده کمی گلاب به آن اضافه می‌کنند، در یک قابلمه ریخته روی درب آن یک پارچه نازک سفید برای ممانعت از ورود حشرات می‌کشند و سپس روی آن شیشه می‌گذارند.
🔹این مربا بر روی پشت بام یا هر قسمت که بیشترین مدت آفتاب گیری دارد می‌گذارند. پس از ۴۰ روز این مربا آماده است. در طی این مدت البته مثل هر پختنی دیگر درب ظرف باز شده و به هم زده می‌شود. رنگ این مربا نسبت به انواع دیگر تیره تر است.

♻️ خواص ویژه آن طبیعت گرم، آرام بخشی، مقوی مغز، مقوی معده، مفید برای خانم های باردار و مقوی رحم و بسته به محل تهیه گل می‌تواند ملین یا حتی ضد اسهال باشد.

🌸اغلب گل محمدی کاشان، شیراز و طارم که بسیاری عقیده دارند نسبت به بقیه ته مزه تلخ تری دارند ملین هستند برعکس گل محمدی زنجان و تبریز و اردبیل که شیرین تر هستند گاهی حتی قابض هستند.

✨ کانال درمان های طبیعی پروفسورصادقی👇
https://telegram.me/joinchat/AAAAAEvFg2lS2P6NXLgJXg

💊💊💊مزاج و خواص عمده گلقند

گل قند طبیعت گرم و تر دارد.

به علت اثرات تقویت کنندگی معده، مغز و رحم و همچنین منع صعود بخارات معده به مغز به عنوان یکی از درمان‌های مناسب برای بیماران دارای مشکلات گوارشی، سردردهای عصبی و سردردهای میگرنی توصیه می‌شود.

بنابراین افرادی که دچار سردرد، سردرد میگرنی، یبوست و مشکلات معده (مخصوصاً کسانی که از مشکلات ناشی از سوءمزاج سرد دستگاه گوارش رنج می‌برند) بیشترین سود را از “گل قند” می‌برند.

در خانم‌های باردار به عنوان کاهش ویار حاملگی (حالت تهوع) و لینت مزاج (رفع یبوست) یک انتخاب مناسب می‌باشد.

در منابع طب ایرانی گلقند را به عنوان حافظ جنین از سقط نیز معرفی کرده‌اند.

خاصیت آرام‌بخشی و خواب‌آوری داشته و مقوی رحم و ملین است.

خشک کننده رطوبت‌های زائد بدن بوده و مخصوصاً مصرف آن بعد از غذا مانع بالا رفتن بخارهای نامناسب از معده به مغز می‌شود.

نوع عسلی آن برای سردمزاجان، کهنسالان و کسانی که رطوبت مغزشان زیاد است مناسب‌تر بوده و برای از بین بردن نفخ و باد و هضم غذا به کار می‌رود.

و نوع شکری بیشتر مناسب جوانان و گرم مزاجان و بیماری هایی چون وسواس است.

همچنین در فصل سرد می‌توان برای حفظ سلامتی و تعدیل مزاج از نوع عسلی گلقند به صورت روزمره بهره برد.

💊💊روش تهیه گلقند

برای تهیه این فرآورده طب سنتی ابتدا گلبرگ‌های گل محمدی (بدون کاسبرگ و سایر قسمت‌های گل) با هم وزن خود عسل به صورت لایه لایه ترکیب می‌شود.

و هر سه چهار روز باید ترکیب موجود هم زده شود و تا چهل روز در آفتاب بماند.

به این نوع محصول تهیه شده در کتب معتبر طب سنتی گلنگبین اطلاق می‌شود و دارای طبیعت گرم و خشک است.

اگر به جای عسل، همراه شکر قهوه ای یا شکر نیشکر به اندازه برابر با گلبرگ مخلوط شود گلقند بدست می‌آید که همان اثرات گلنگبین را دارد تنها گرمی آن کمتر و رطوبت آن قدری بیشتر است.

فقط به این نکته توجه داشته باشید که اگر از گلبرگ خشک شده استفاده می‌کنید حتما با کمی گلاب خالص برگ‌ها را تر کنید تا قابلیت ممزوج شدن با شکر یا عسل را داشته باشد.

روش مصرف

بزرگسالان: ۱ تا ۲ قاشق مربا خوری، ۳ بار در روز، نیم ساعت بعد از غذا

کودکان بالای دو سال: ۱ قاشق چای خوری، ۳ بار در روز، نیم ساعت بعد از غذا

موارد منع مصرف گلقند

بیماران مبتلا به تنگی و انسداد روده

بیماران دارای دردهای شکمی ناشناخته

افرادی که جراحی شکم انجام دادند

کودکان زیر دو سال

نکات مهم در مصرف گلقند

بهترین اثر بخشی گلقند یا گلنگبین در افراد سرد مزاج با سردی معده و کبد می‌باشد.

در خانم‌های باردار و کودکان بالای ۲ سال به راحتی قابل استفاده است.

دارو در ظرف در بسته، دور از نور و در دمای ۱۵ تا ۳۰ درجه سانتی‌گراد نگهداری شود.

نوع عسلی تا ۴ سال و نوع شکری تا ۲ سال خواص خود را حفظ می کند.

منبع: با سپاس از دکتر مهدی برهانی و دکتر مصطفی علیزاده (دستیار طب ایرانی)
https://tabaye.ir/therapeutic-properties-of-golghand/
💊💊خواص گل محمدی چیست
خواص

گلبرگ تازه گل سرخ خاصیت ملین داشته و گلبرگ خشک آن قابض است. همچنین برگ و غنچه خشک شده این گل نیز دارای خاصیت قابض است.

گیاه گل محمدی، برای درد های معده، روده، گوش درد، دندان درد و ترمیم زخم تجویز می شود.

عصاره گلبرگ آن برای زخم های دهان، سردرد، گلو درد و به عنوان تب بر و همچنین در رفع بی خوابی و درمان استفراغ استفاده می شود.

ابوعلی سینا گلاب را قابض دانسته و شربت آن را برای نارسایی کبد و صفرا تجویز می کرد.

از روغن گل محمدی می‌توان به عنوان یک ملین برای درمان یبوست مزاج استفاده کرد، بوییدن عطر این گل در درمان افسردگی، رفع غم و اندوه و اضطراب موثر است.

شربت گل محمدی نیز برای درمان بیماری های گوارشی و تنفسی و همچنین رفع گرما زدگی موثر است.

افشره آن به عنوان نشاط آور، ضد افسردگی، ضد فشارهای عصبی و استرس استفاده می شود.

برخی از مردم از پف زیر چشم شکایت می کنند، گلاب با خاصیت ضد التهاب و خنک کننده بودن از پف کردن زیر چشم جلوگیری خواهد کرد.

شربت گل محمدی، با بهبود عملکرد روده‌ها از بدن سم‌زدایی و یبوست را هم رفع می‌کند.

مصرف دمنوش گل محمدی با کاهش اشتها و نیز کمک به چربی سوزی و هضم بیشتر غذا‌ می‌تواند تا حدودی باعث لاغری و کاهش وزن شود.

استفاده از گل محمدی، ناتوانی های جنسی را که منشاء مشکلات عصبی و افسردگی است، درمان می‎کند. این دمنوش گیاهی قدرت و میل جنسی آقایان را افزایش می‌دهد

اسانس گل محمدی، از پیچیده ترین فرآورده های معطر است که در آن حدود ۵۰۰ ترکیب وجود دارد و هنوز بسیاری از ترکیبات آن شناسایی نگردیده است

💊💊خواص گیاه دارویی گل محمدی

معرفی و بررسی گیاه دارویی گل محمدی در طب سنتی

نام و مزاج

گل محمدی دارای مزاج معتدل است.
معرفی

گل محمدی در ایران معمولاً در مناطق مرتفع و خشک کشت می گردد (ارتفاعات بین ۲ تا ۳ هزار متر از سطح دریا) و استانهای اصفهان (کاشان)، کرمان، کرمانشاه، فارس و آذربایجان شرقی از تولیدکنندگان اصلی گل محمدی در کشور می باشند.

گل محمدی، نوعی گل خوش رایحه از خانواده گل سرخ است که در اواسط فصل بهار شروع به برداشتن آن می‌کنند.

اسانس گل محمدی از پیچیده ترین فرآورده های معطر است که در آن حدود ۵۰۰ ترکیب وجود دارد و هنوز بسیاری از ترکیبات آن شناسایی نگردیده است…

خواص

گلبرگ تازه گل سرخ خاصیت ملین داشته و گلبرگ خشک آن قابض است. همچنین برگ و غنچه خشک شده این گل نیز دارای خاصیت قابض است.

گیاه گل محمدی، برای درد های معده، روده، گوش درد، دندان درد و ترمیم زخم تجویز می شود.

عصاره گلبرگ آن برای زخم های دهان، سردرد، گلو درد و به عنوان تب بر و همچنین در رفع بی خوابی و درمان استفراغ استفاده می شود.

ابوعلی سینا گلاب را قابض دانسته و شربت آن را برای نارسایی کبد و صفرا تجویز می کرد.

از روغن گل محمدی می‌توان به عنوان یک ملین برای درمان یبوست مزاج استفاده کرد، بوییدن عطر این گل در درمان افسردگی، رفع غم و اندوه و اضطراب موثر است.

شربت گل محمدی نیز برای درمان بیماری های گوارشی و تنفسی و همچنین رفع گرما زدگی موثر است.

افشره آن به عنوان نشاط آور، ضد افسردگی، ضد فشارهای عصبی و استرس استفاده می شود.

برخی از مردم از پف زیر چشم شکایت می کنند، گلاب با خاصیت ضد التهاب و خنک کننده بودن از پف کردن زیر چشم جلوگیری خواهد کرد.

شربت گل محمدی، با بهبود عملکرد روده‌ها از بدن سم‌زدایی و یبوست را هم رفع می‌کند.

مصرف دمنوش گل محمدی با کاهش اشتها و نیز کمک به چربی سوزی و هضم بیشتر غذا‌ می‌تواند تا حدودی باعث لاغری و کاهش وزن شود.

استفاده از گل محمدی، ناتوانی های جنسی را که منشاء مشکلات عصبی و افسردگی است، درمان می‎کند. این دمنوش گیاهی قدرت و میل جنسی آقایان را افزایش می‌دهد

اسانس گل محمدی، از پیچیده ترین فرآورده های معطر است که در آن حدود ۵۰۰ ترکیب وجود دارد و هنوز بسیاری از ترکیبات آن شناسایی نگردیده است…

موارد منع مصرف

استفاده از گل محمدی برای خانم های باردار ممکن است با واکنش های آلرژیک، استفراغ، اسهال یا یبوست به همراه داشته باشد.

برخی افراد به گل محمدی حساسیت پوستی وغذایی دارند و امکان دارد با تشدید علائم آلرژی مواجه شوند.

شیوه استفاده

شربت گل محمدی: نخست نیم کیلو گلبرگ‌ گل محمدی تازه را داخل قابلمه بریزید سپس دولیتر آب جوشیده شده را به آن‌ها اضافه کنید؛ در قابلمه را با دم‌کن بپوشانید تا عطر و بوی گل خارج نشود. پس از گذشت ۲۴ ساعت گلبرگ‌های گل محمدی تازه را آبکش کنید تا گلبرگ‌ها جدا شوند. شربت به دست آمده را روی اجاق گاز بگذارید سپس عسل را به آن اضافه کنید و در حرارت ملایم (۵۵ درجه سانتی‌گراد) شربت را کمی هم بزنید تا قوام بیاید.شربت را از روی اجاق گاز بردارید آب لیموترش تازه را به آن اضافه و صبر کنید تا شربت سرد شود و به خوبی جا بیفتد. موقع مصرف ۲ قاشق غذاخوری از شربت را داخل یک لیوان بریزید، چند قطره آب لیموترش تازه و ۲ تکه یخ را به آن اضافه کنید و بقیه لیوان را آب بریزید سپس شربت را میل کنید.

///////////////////////////////////////////////////////////////

🔴 #گل_قند ؛ مقوی مغز و معده

♻️ بسیاری ممکن است مربای گل قند را از ترکیب متناسب گلبرگ گل محمدی با قند یا شکر بدانند که مانند بسیاری از مرباها بر روی آتش تهیه می‌شود.

✔️اما یکی از بهترین روش‌های تهیه که در غرب کشور تهیه می‌شود گل قند آفتابی است.

🌀طرز تهیه :

🔸گل محمدی و عسل به نسبت یک به دو تهیه می‌شود. برخی گل را خرد و با عسل مخلوط کرده کمی گلاب به آن اضافه می‌کنند، در یک قابلمه ریخته روی درب آن یک پارچه نازک سفید برای ممانعت از ورود حشرات می‌کشند و سپس روی آن شیشه می‌گذارند.
🔹این مربا بر روی پشت بام یا هر قسمت که بیشترین مدت آفتاب گیری دارد می‌گذارند. پس از ۴۰ روز این مربا آماده است. در طی این مدت البته مثل هر پختنی دیگر درب ظرف باز شده و به هم زده می‌شود. رنگ این مربا نسبت به انواع دیگر تیره تر است.

♻️ خواص ویژه آن طبیعت گرم، آرام بخشی، مقوی مغز، مقوی معده، مفید برای خانم های باردار و مقوی رحم و بسته به محل تهیه گل می‌تواند ملین یا حتی ضد اسهال باشد.

🌸اغلب گل محمدی کاشان، شیراز و طارم که بسیاری عقیده دارند نسبت به بقیه ته مزه تلخ تری دارند ملین هستند برعکس گل محمدی زنجان و تبریز و اردبیل که شیرین تر هستند گاهی حتی قابض هستند.

✨ کانال درمان های طبیعی پروفسورصادقی👇
https://telegram.me/joinchat/AAAAAEvFg2lS2P6NXLgJXg

//////////////////////////////////////

#گل_قند ؛ مقوی مغز و معده

🔷⇦ بسیاری ممکن است مربای گل قند را از ترکیب متناسب گلبرگ گل محمدی با قند یا شکر بدانند که مانند بسیاری از مرباها بر روی آتش تهیه می‌شود.

🔷↫ اما یکی از بهترین روش‌های تهیه که در غرب کشور تهیه می‌شود گل قند آفتابی است.
طرز تهیه :

🔷↫ گل محمدی و عسل به نسبت یک به دو تهیه می‌شود. برخی گل را خرد و با عسل مخلوط کرده کمی گلاب به آن اضافه می‌کنند، در یک قابلمه ریخته روی درب آن یک پارچه نازک سفید برای ممانعت از ورود حشرات می‌کشند و سپس روی آن شیشه می‌گذارند.
🔷↫ این مربا بر روی پشت بام یا هر قسمت که بیشترین مدت آفتاب گیری دارد می‌گذارند. پس از ۴۰ روز این مربا آماده است. در طی این مدت البته مثل هر پختنی دیگر درب ظرف باز شده و به هم زده می‌شود. رنگ این مربا نسبت به انواع دیگر تیره تر است.

🔷↫ خواص ویژه آن طبیعت گرم، آرام بخشی، مقوی مغز، مقوی معده، مفید برای خانم های باردار، ” پیشگیری کننده از سقط جنین” و مقوی رحم و بسته به محل تهیه گل می‌تواند ملین یا حتی ضد اسهال باشد.

🔷اغلب گل محمدی کاشان، شیراز و طارم که بسیاری عقیده دارند نسبت به بقیه ته مزه تلخ تری دارند ملین هستند برعکس گل محمدی زنجان و تبریز و اردبیل که شیرین تر هستند گاهی حتی قابض هستند.

💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
////////////////////////////////////

📚گلقند تدبیری دیگر در درمان رفلاکس

گلقند یکی از محصولات خوش عطر و خوش طعم طب سنتی ایران است که از عسل و گلبرگ گل محمدی، یکی از زیباترین و پرخاصیت‌ترین گل‌های جهان تهیه می‌شود و از خواص درمانی فوق العاده‌ای برخوردار است که نباید آن ها را دست کم گرفت. شاید شما هم از دسته افرادی باشید که از خواص درمانی این معجون بی نظیر شنیده باشید، اما شنیدن کی بود مانند دیدن. بعد از هر غذا به مدت یکماه یک قاشق مرباخوری گلقند مصرف کنید.
روش تهیه گلقند

برای تهیه این فرآورده طب سنتی ابتدا گلبرگ‌های گل محمدی (بدون کاسبرگ و سایر قسمت‌های گل) با هم وزن خود عسل به صورت لایه لایه ترکیب می‌شود.

و هر سه چهار روز باید ترکیب موجود هم زده شود و تا چهل روز در آفتاب بماند.

به این نوع محصول تهیه شده در کتب معتبر طب سنتی گلنگبین اطلاق می‌شود و دارای طبیعت گرم و خشک است.

اگر به جای عسل، همراه شکر قهوه ای یا شکر نیشکر به اندازه برابر با گلبرگ مخلوط شود گلقند بدست می‌آید که همان اثرات گلنگبین را دارد تنها گرمی آن کمتر و رطوبت آن قدری بیشتر است.

فقط به این نکته توجه داشته باشید که اگر از گلبرگ خشک شده استفاده می‌کنید حتما با کمی گلاب خالص برگ‌ها را تر کنید تا قابلیت ممزوج شدن با شکر یا عسل را داشته باشد.
بقلم دکتر مجید انوشیروانی
https://tabaye.ir/gastric-reflux/

/////////////////////////////////////////////////////////

ـ
🔖گلقند و کاهش تعداد حملات سردرد میگرنی

گلقند یک فرآورده طب ایرانی است که از گلبرگ گل محمدی و عسل تشکیل شده و مزاج گرم دارد.

خاصیت آرام بخشی و خواب آوری و تقویت مغز و معده (مقوی رحم در خانم ها) داشته و ملین است.

به نظر می رسد افرادی که علاوه بر سردرد از یبوست و مشکلات معده رنج میبرند، بیشترین سود را از این فرآورده ببرند مخصوصا که این مشکلات ناشی از سوء مزاج سرد دستگاه گوارش باشد.

برای ساخت گلقند لازم است یک لایه گلبرگ و بعد یک لایه عسل کف گرفته (به میزان مساوی) در یک ظرف شیشه ای درب بسته ریخته شود وبعد به مدت ۴۰ روز در آفتاب شیشه را سر و ته نمود تا محتویات کاملا مخلوط گردند.

🎙لطفا انتشار دهید👌

🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش
🆔 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
///////////////////////////////////////////////////////

🔴 گلنگبین، دسر و شیرینی پرخاصیت برای سردمزاجان

♻️ خواص #گلنگبین یا گل‌قند:

🔹 تقویت #مغز
🔹 #دفعاخلاطسوخته
🔹 مقوی معده، ملین و هضم غذا
🔹 رفع انواع سردرد
🔹 درد مفاصل و فقرات
🔹 فالج (بی‌حسی‌ های موضعی)
🔹 تکرر و عدم کنترل ادرار
🔹 سنگ شکن
🔹 خشک کننده بخارات و مانع بالا رفتن بخارات

🔸 طرز تهیه: برگ گل سرخ بدون کاسبرگ و بذر را با هم وزنش عسل یا خاک قند یا شکر سرخ معجون کنید. بصورتیکه یک لایه گل و یک لایه عسل قرار بگیرد.
اگر گل‌ها خشک بودند کمی گلاب روی آن بپاشید.
اگر گلها تازه بودند یک سوم ظرف خالی باشد.
روی ظرف را پارچه‌ای بگذارید تا ۴۰ روز خود را بگیرد و آماده شود.
چند روز یک بار هم آن را هم بزنید.
وقتی گلبرگها ته ظرف نشست، معجون آماده است.
یک قاشق چایخوری بعد از غذا میل کنید.

✍️ استاد تاجبخش

https://eitaa.com/Atariazadi20

//////////////////////////////////////////////////

🔴 گلنگبین، دسر و شیرینی پرخاصیت برای سردمزاجان

♻️ خواص #گلنگبین یا گل‌قند:

🔹 تقویت #مغز
🔹 #دفعاخلاطسوخته
🔹 مقوی معده، ملین و هضم غذا
🔹 رفع انواع سردرد
🔹 درد مفاصل و فقرات
🔹 فالج (بی‌حسی‌ های موضعی)
🔹 تکرر و عدم کنترل ادرار
🔹 سنگ شکن
🔹 خشک کننده بخارات و مانع بالا رفتن بخارات

🔸 طرز تهیه: برگ گل سرخ بدون کاسبرگ و بذر را با هم وزنش عسل یا خاک قند یا شکر سرخ معجون کنید. بصورتیکه یک لایه گل و یک لایه عسل قرار بگیرد.
اگر گل‌ها خشک بودند کمی گلاب روی آن بپاشید.
اگر گلها تازه بودند یک سوم ظرف خالی باشد.
روی ظرف را پارچه‌ای بگذارید تا ۴۰ روز خود را بگیرد و آماده شود.
چند روز یک بار هم آن را هم بزنید.
وقتی گلبرگها ته ظرف نشست، معجون آماده است.
یک قاشق چایخوری بعد از غذا میل کنید.

✍️ استاد تاجبخش

https://eitaa.com/Atariazadi20