معجون لاغری(چای زنجبیلی)
برای جلوگیری از تجمع چربی بخصوص در اطراف ناحیه شکم مفید است
طرز تهیه:
آب
یک لیوان (۲۰۰میلی لیتر)
زنجبیل
۳۰ گرم(معادل یک ریشه)
آب لیمو ترش
نصف یک عدد
عسل
۱ قاشق
یک لیوان آب را بجوشانید.زمانی که بجوش آمد زنجبیل را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد
سپس زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه بماند
در نهایت چای را صاف کنیدو آب لیمو ترش را به آن افزوده و عسل هم اضافه کنید و میل کنید.
روزانه دو فنجان(یک فنجان بعد از ناهار و یک فنجان بعد از شام )
این عادت را به مدت ۱۵ روز ادامه دهید سپس به مدت یک هفته نوشیدن چای زنجبیلی را متوقف کنید و سپس دوباره مصرف آن را شروع کنید
کانال درمان های طبیعی پروفسورصادقی
https://telegram.me/joinchat/AAAAAEvFg2lS2P6NXLgJXg