غذاهای مرطوب چه غذاهایی هستند!؟
آیا رطوبت آب، یا رطوبت خیار مثل رطوبت بادام و زرده تخم مرغ است!؟
بله جواب شما درست است اختلاف این رطوبات با هم زیاد است، رطوبتی که برخی از مواد غذایی به تن و جان آدمی میرسانند از نوعی نیکو و مطلوب است و بلد است از خشکی و شکنندگی عروق، پوست، لبها و خشکی چشم جلوگیری نماید.
تخم مرغ عسلی، شوربا
حریرهها، ماش روغن بادام
سوپ جو کشک جو با گوشت جوجه مرغ، کاهو
ماءالشعیر، خورش کدو سبز
خورش بامیه، خورش به آلو، شیر بادام، آب
هویج، آب سیب شیرین، فرنی رقیق، شله زرد، برگه هلو و زردآلو ….
با لیست غذاهای بالا اگر در تن و جان خود آثار خشکی را میبینید، میتوانید خود را درمان کنید.
اما آثار خشکی چیست؟
شکنندگی ناخن، خشکی پوست، مجعد بودن موها استعداد به یبوست، تاخیر اولیه در شروع خواب، خواب غیر پیوسته و پرشهای حین خواب
دکتر الهام اختری(متخصص طب ایرانی)
#خشکی #مزاج_خشک #پاییز
@drmmohebbi