برای کنترل حساسیت فصلی چه کنیم؟
حساسیت فصلی شامل علائمی نظیر آبریزش بینی، عطسه، خارش چشم و بینی، خارش پوستی و کهیر می باشد و معمولا در اواخر زمستان و اواخر تابستان بروز می کند.
عناب یکی از گیاهان دارویی مناسب برای کنترل حساسیت فصلی است.
برای این منظور، ده دانه عناب چنگال خورده را برای مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید. سپس صاف کنید و با پشت قاشق یا فشار دست شیره ان را خارج کنید تا از صافی رد و وارد بخش آبی شود. با ۳ قاشق غذاخوری سکنجبین شیرین کنید و میل نمایید.
خوردن این جوشانده دو بار در روز می تواند در کنترل علائم مذکور موثر باشد.
دکتر روجا رحیمی (متخصص داروسازی سنتی)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
@persianmedicine
//////////////////////////////////////////////////////
برای کاهش حساسیت فصلی
این غذاها را نخورید
به طور کلی مصرف گرمی جات و تندی ها را کاهش دهید
بهتر است مواد غذایی حساسیت زا مانند:
گوجه
بادمجان
ادویه جات
ترشی ها
غذاهای سرخ کردنی
شکلات
قهوه
آب یخ
مصرف نشود.
#بهار
#آلرژی
#نزله
/////////////////////////////////
سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه@salamatkadeh_official
برای کاهش حساسیت فصلی
این غذاها را نخورید
به طور کلی مصرف گرمی جات و تندی ها را کاهش دهید
بهتر است مواد غذایی حساسیت زا مانند:
گوجه
بادمجان
ادویه جات
ترشی ها
غذاهای سرخ کردنی
شکلات
قهوه
آب یخ
مصرف نشود.
#بهار
#آلرژی
#نزله
﷽
چند روش درمانی ساده برای بهبود و یا کاهش آلرژی
در کنار رعایت تدابیر کلی و تغذیه ای که در بالا ذکر شد می توانید از روش های زیر نیز برای کنترل آلرژی در فصل بهار بهره مند شوید:
خاکشیر روزانه:
در این فصل تا هنگام باقی ماندن علائم، روزانه یک قاشق غذاخوری خاکشیر در یک لیوان آب جوش به صورت ناشتا میل شود.
روغن بنفشه:
استفاده از روغن بنفشه و بادام برای درمان عطسه های ناشی از آلرژی و حساسیت فصلی مفید است.
روزی ۲ بار، ۱ قطره از روغن بنفشه را درون حفره های بینی خود بچکانید یا از این روغن به پیشانی خود بمالید.
عصاره ی عناب :
۱۰ تا ۱۵ عدد عناب را نیمکوب کرده و همراه یک لیوان آب در قوری به مدت یک ربع بجوشانید و سپس عصاره ی آن را مصرف کنید.
حجامت:
در صورت صلاح دید پزشک متخصص طب ایرانی و تحت نظر ایشان حجامت می تواند به رفع و کاهش علائم کمک کند.
سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه@salamatkadeh_officialقم خ ۱۵ خرداد نبش کوچه ۴۴ با حضورپزشکان متخصص طب ستتی