چه کسانی عدسی نخورند؟!
عدسی یا طفشیل، از غذاهای قدیمی است که با عدس پوست کنده و سرکه پخته میشود.
این غذا برای رفع تب و حرارت مناسب است.
برای بیماریها و مشکلات عصبی مضر است.
خونریزی دوره قاعدگی را کم می کند.
میل جنسی را نیز کم می کند.
.
افرادی که دچار کهیر میشوند، میتوانند از این غذا بیشتر استفاده کنند.
مصرف روزانه بیشتر از دو هفته از این غذا توصیه نمیشود، چون عدس سودا تولید می کند و میتواند سبب مشکلاتی در بدن شود.
.
بهتربن نوع پخت عدسی:
در پخت عدسی، بهتر است جو هم کنار عدس باشد و همراه آن پخته شود.
بهتر است در عدسی روغن کنجد یا روغن گاو و روغن بادام هم ریخته شود.
در کتاب مخزن الادویه، مصلح عدسی،شیرینی معرفی شده است.
دکتر الهام پارسا (متخصص طب سنتی ایران )
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
www.itma.ir
@persianmedicine
زیاده روی در خوردن عدس و ضرورت تقویت نخودخوری
عدس سودا زاست. زیاده روی در مصرف آن افسردگی می آورد. خون را غلیظ میکند و خون پریود و سرعت جریان خون را کم میکند.
دیدچشم را کاهش میدهد. برای کسانی که یبوست یا نفخ یا نارسایی رگهای قلب دارند مضر است.
نخود خونساز و ضد بلغم و سوداست، بدن را سم زدایی میکند، توان جنسی را زیاد میکند. مقوی حافظه، قلب، استخوان است. جلوگیری از سپید شدن موها میکند.
°Join: @Soudavi
t.me/Soudavi