آخرین مطلب

خیار و محاسن آن بر مبنای طب سالامی و طب سنتی

💊💊💊🥒خیار (بوته اول)

🥒مزاج #خیار سرد و تر است.

🥒در حدیثی امام صادق (ع) توصیه فرموده اند که ته خیار هم با خیار مصرف شود که دلیل آن شاید این است که طعم تلخ، مزاج گرم دارد و خود خیار هم مزاج سرد دارد که این عمل باعث تعدیل طبع آن میشود.

🥒در روایات توصیه شده که خیار با نمک یا خرما میل شود، در واقع این احادیث ناظر به مصلحات می باشند. طبع سرد خیار با مزاج گرم نمک و خرما خنثی شده که هم هضمش آسان می شود و هم سردی آن گرفته می شود.

🥒خیار برای تسکین دادن حرارت بدن، صفرا و خون و التهابات بدن و کاهش زردی و یرقان و حرارت کبد مفید است.

🥒خیار باعث کاهش تشنگی می شود و تا حدودی مُدر است.

#خوراکی_ها

📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید

👇👇👇
@DrMirghazanfari

🥒خیار (بوته دوم و پایانی)

🥒خیار بطور موضعی نیز قابل استفاده است. به این صورت که می توان #خیار را لایه لایه کرده و روی پوست قرار داد. این کار برای پوست‌های خشک ملتهب گرم (اگزما) مخصوصا در افراد گرم مزاج و مکان های گرم و خشک بسیار مناسب است.

🥒خیار را می توان رنده نمود و داخل تشت یا وان آبی ریخت تا شخص در آن نشسته یا غوطه ور شود. این عمل برای کودکان و اطفال بسیار مفید است، زیرا مزاج کودکان نسبت به بزرگسالان در بیشترین حد حرارت خود می باشد.

🥒مصلح خیار ، عسل یا خرما و یا ادویه‌جاتی مثل سیاه دانه و زنیان و یا نعناع می باشد.

🥒اگر از تکه های خیار یا رنده شده آن در شربت ها استفاده شود، ضمن ایجاد تنوع و ظاهری زیبا، باعث خنک شدن مزاج شربت نیز می شود.

#خوراکی_ها

📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید

👇👇👇
@DrMirghazanfari