طبیعت زردآلو سرد و تر است.
فواید زردآلو:
ملین بوده و برای افراد گرم مزاج مفید است، البته در صورتیکه در معده فاسد نشود.
آشامیدن آب جوشانده آن یا خیسانده خشک آن مسهل صفرا و لینت دهنده شکم و تسکین دهنده تشنگی است.
غلیان خون و صفرا را فرو می نشاند.
مضرات زردآلو:
در معده زود دچار فساد و تعفن می شود.
باعث غلبه سردی بر معده و بروز آروغ ترس می شود.
در افراد سرد مزاج و کسانی که نفخ میکنند و باد در بدنشان وجود دارد و آروغ ترش می زنند و کسانی که ضعف معده دارند و افراد مسن مضر است.
خوردن آب بعد از زردآلو یا خوردن زردآلو بعد از غذا در حالیکه هنوز غذا در معده وجود دارد، بخصوص اگر غذای دیرهضم خورده شده باشد، بسیار مضر است و سبب فساد مواد موجود در معده و بروز سوءهاضمه می شود.
مصلح زردآلو نیز شکر، زنیان، انیسون، زیره و مصطکی است.
خشک کرده زردآلو بهتر از تازه آن است.
عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.
//////////////////////////////////////
#زردآلو
شیرین و آبدار، سرد و تر، تابستانهای که باید حواستان به عوارض آن باشد.
با گرم شدن هوا، زردآلوهای شیرین نیز وارد بازار میشوند و روی پیشخوان میوهفروشی دلبری می کنند!
اما زردآلو کمی دیرهضم است، دل پیچه میدهد و در معدههای ضعیف علائم گوارشی شبیه مسمومیت ایجاد میکند.
پس یادمان باشد دو سه تایی زردآلو به عنوان میانوعده انتخاب بهتری است.
این بافت شیرین و نرم و زرد رنگ فیبر فراوانی دارد پس ملین بوده و به سبب رنگ زردش سرشار از بتا کاروتن و لیکوپن است،
آنتی اکسیدانها را با فیبر، ویتامین آ، ویتامین سی، و ویتامینهای گروه بی و پتاسیم همراه کنید تا از زردآلو میوهای بسازد موثر در جلوگیری از رخ داد یبوست، فشار خون، چربی خون و بیماریهای قلبی عروقی و بیماریهای سخت علاج!
همیشه زردآلو را با مغز هسته آن بخورید تا به هضم آن کمک کند البته اگر این مغز تلخ باشد میل نشود.
این میوه زیبا، لطیف و خوشمزه اما در معده های ضعیف و رودههای حساس نفخ و دلپیچه ایجاد میکند و بهتر است یا میل نشود یا هوسانهای در تعداد کم باشد،
مثل سایر میوهها نباید روی غذا میل شود. و باز هم مثل سایر میوهها بلافاصله بعد آن، آب ننوشید.
در افراد با هضم ضعیف میتوان چند تایی زردآلوی رسیده را در کمی کره یا روغن حیوانی تفت داد و سپس میل شود.
مربا، مارمالاد، ملیس و … کاربردهای دیگر این میوه تابستانی هستند، زردآلو در خانه شما به چه شکل مصرف میشود!؟ شاید هم اصلا نمیخرید چون با گوارش شما دمساز نیست!
سلامت و تندرست باشید
دکتر الهام اختری(متخصص طب ایرانی)
@drmmohebbi
چاقاله و زردآلو
طبع زردآلو خنک است چاقاله زردآلو هم سرد و تر است و اگر ترش باشد به سمت سردی و خشکی می رود. مصرف پودر زیره، گرمی جات، نبات و عسل، سردی آن راتعدیل می کند.