خواص روغن شحم گاو
انرژی زا
دفع سموم
کاهنده فشارخون
تقویت کننده سیستم دفاعی
بازگشایی عروق ورگهای بسته
افزایش رشدوتقویت استخوان وعضلات
آب کننده چربیهای زیرشکم وچربی اضافی
موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید
////////////////////
روغن شَحم گاو (بخش اول)
در اطراف قسمت های مختلف بدن حیواناتی همچون گاو و یا گوسفند چربی های خاصی شکل می گیرد که به آن ها «پیه» یا «پی» گفته می شود.
روغن شَحم گاو به روغن چربی (معمولا) اطراف قلوهگاه گاو اطلاق میگردد که روغن نسبتا لطیفی است و زود ذوب میشود (چون فشردگی و سردی آن به نسبت کمتر است).
برخی بر این باورند که در طب سنتی ایرانی خوردن روغن هایی که منشأ حیوانی دارند مثل روغن پیه، تأکید و سفارش شده و در میان پیه ها، پیه ی قلوه گاه چون از لطافت بیشتری برخوردار است همواره مطلوب تر است.
اما باید دانست که زندگی بی تحرک و ماشینی امروز باعث شده است که مصرف روغن های حیوانی مانند روغن شحم گاو که هضم نسبتا سخت تری دارند به هر شخصی با هر نوع معده و مزاجی توصیه نشود.
دکترمیرغضنفری متخصص طب سنتی درتهران