آخرین مطلب

فالوده و هندوانه و سکنجبین بر مبنای طب سنتی

💊#سفره_ایرانی

#فالوده_هندوانه_سکنجبین

🍉 مواد لازم: (برای ۳ نفر)
۱. هندوانه: ۳ کاسه، هسته‌گرفته
۲. سکنجبین: به میزان لازم

🍧 دستور تهیه:
#هندوانه هسته‌گرفته خنک را با رنده ریز یا درشت، بنا به تمایل‌تان، رنده کنید یا در دستگاه مخلوط‌کن، بزنید.
سپس به ازای هر کاسه، ۲-۳ قاشق غذاخوری شربت #سکنجبین بیفزایید و نوش‌جان بفرمایید.

👨‍🍳 پیمانه سکنجبین به میزان شیرینی هندوانه و ذائقه شما بستگی دارد.

👩‍🍳 هرچه از هندوانه خنک‌تری استفاده‌کنید، فالوده شما، گواراتر و دلچسب‌تر خواهدبود.

👨‍🍳 به کمک این دستور مفید و خوشمزه، می‌توانید هندوانه‌های کم‌شیرین را به یک فالوده دلچسب تبدیل‌کنید.

✍️ نگارش: بانو زینب عباسی

🍉 هندوانه دارای طبیعت سردوتر، و مولد خون رقیق و صافی است؛ بنابراین برای کسانی که خون غلیظ دارند، مناسب است.

🍉 هندوانه را باید بین دو وعده غذایی خورد که معده نه‌چندان پر باشد و نه خیلی خالی.

🍉 زیاد‌ه‌روی در خوردن هندوانه، سبب ازدیاد سردی در بدن یا معده، ضعف گوارش، ضعف نیروی جنسی، درد مفاصل و… می‌شود.

🍉 مصلح هندوانه در سردمزاجان، #گلقند و #عسل، و در گرم‌مزاجان سکنجبین است.

🍉 فالوده هندوانه- سکنجبین دافع صفرای زیادی، رافع تشنگی، و مقوی کبد گرم است و به دفع سنگ‌های کلیوی کمک‌می‌کند.

#دکتر_ناصر_رضایی_پور
متخصص طب ایرانی

آشنایی با خواص میوه‌ها و خوراکی‌ها، در شبکه پیام تندرستی 👈
@tandorostan