#انواع_نان
#خواص_انواع_نان
کدام نان برای شما مناسبتر است؟
#نان_جو:
کمخونی
سلامت قلب
تنظیم فشار خون ،خصوصا برای گرم مزاجان
پاکسازی دستگاه گوارش
کاهش ریزش مو و جلوگیری از سفیدی مو ،افزایش حجم مو
افزایش سلامت مفاصل
شادابی و زیبایی پوست
#نان_سبوس
کاهش افسردگی
محافظت کننده ی پوست ازعوامل خارجی
افزایش سلامت قلب
جلوگیری از ریزش مو
#نان_سفید
فوق العاده مضر برای سلامت بدن
افزایش قند خون
یبوست آور
مطلقا در آرد سفید فیبر وجود ندارد
سرطان زاست
بدن را کم خون میکند
تشدید کولیت.
#نان_سفید (لواش/تافتون) بزرگترین لطمه را به سلامتى میزند و سبب کمخونی و یبوست میشود!
نان هرچه سفیدتر باشد احتمالا نانوا جوش شیرین و زاج بیشتری به آن زده و به شدت ” #روی” بدن را نابود میکند
برای بیمارانی که سلیاک دارن بدلیل گلوتن بسیار مضر میباشد.
#نان_سنگک_ایده_آل_ترین_نان
نان « سنگک » سالم سرشار از
#آهن #روی، #منیزیم #کلسیم است تنها نانی است که تمام این مواد را دارد ، اگر نانی این مواد را نداشته باشد باعث #دیابت #چاقی و #سرطان میشود.
در ضمن ، کسانی که در روده_هایشان #سده وجود دارد یعنی مبتلا به انسداد لوله گوارشی هستند مصرف #نان_گندم برایشان مناسب نیست و ممکن است این عارضه در آنها تشدید شود.
بخصوص گرم مزاجها
°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12
///////////////////////////////////
چه موادی را می توان به نان افزود؟
شاید دیده باشید روی بعضی نانهای محلی یک سری سبزی و ادویه اضافه شده، در زیر به متداول ترین آن ها در طب سنتی اشاره می شود:
اگر روی نان، شنبلیله و سیاه دانه ریخته شود، اشتها آور می گردد.
اگر روی نان، زیره ریخته شود، خشک کننده ی بدن، برطرف کننده ریاح و نفخ می شود.
اگر روی نان، خشخاش ریخته شود، خواب آور و سرد کننده ی بدن می گردد.
سلامتکده طب سنتی ایرانی معصومیه
@salamatkadeh_official
کانال رسمی کلینیک طب سنتی
اولین و تنها درمانگاه تخصصی طب سنتی در استان قم جهت ویزیت و خدمات ارائه شده، توسط متخصصین دانشگاهی طب سنتی
ویزیت تخصصی بیماران، مشاوره تغذیه،مزاج سنجی، حجامت، فصد، ماساژ، زالو درمانی، آبزن درمانی
قم،بلوار۱۵خرداد کوچه ۴۴
۰۲۵۳۷۷۶۴۰۷۳-۴