آخرین مطلب

گرم مزاجی و راهکارهای تعدیل حرارت بدن بر مبنای طب سنتی

🔴 نسخه‌ای عالی برای بیماریهای گرم:

♻️ یکی از بهترینها در بیماریهای گرم #ماءالشعیر_طبی است. از این جهت که:
۱. طبیعت آن سرد است.
۲. #منضج_اخلاط_سوخته هست.
۳. پاک کننده #معده است.
۴. براحتی در بدن #نفوذ میکند.
۵. #لذیذ و معتدل الغذاست.
۶. تسکین دهنده‌ی #عطش است.
۷. باوجود این همه خصایل، اخلاط فاسد را نیز به هیجان نمی‌آورد، موجب سنگینی و #نفخ_معده نمی‌شود، خصوصا اگر جو خوب و پاکیزه‌ای باشد. و علامت نیکویی #جو آن است که هنگام پختن #منتفخ گردد و متعفن نشود و آب آن، سرخ‏رنگ شود. و چاقی جو نیز نشان از خوب بودن ان دارد.

🔹 روش پخت آن:
یک پیمانه جو خوب و پاکیزه‌ی پوست‌کنده را درون ۱۴ پیمانه آب شیرین روی حرارت ملایم #جوشانده و مرتب کف آن را گرفته تا پخته شود، سپس آب آن را صاف کرده و استفاده میکنند.

💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonati
نشر دهید.