آخرین مطلب

طرز تهیه سکنجبین و خاصیت آن برای کبد و تشنگی بر مبنای طب سنتی

💊💊💊💊روش تهیه 🔰#سکنجبین

🍃سکنجبین شربت سنتی ایرانی عزیزی است که به سبب نحوه پخت آن در افرادی که گرمایی هم هستند بسیار توصیه شده است.
در رفع عطش بی‌ نظیر است و البته حواستان باشد این شربت، چاق کننده است.

🔻طرز پخت:
سه لیوان شکر
پنج لیوان آب
یک سوم لیوان سرکه
کمی زعفران
یک سوم لیوان گلاب

✔️شکر و آب را روی شعله گذاشته با شعله ملایم بپزد تا به قوام آید، سرکه را اضافه کنید یکی دو جوش که زد زعفران و گلاب را هم اضافه کرده، دم‌کنی بگذارید و شعله را خاموش کنید.
دو سه ساعتی زمان صبر کنید، آماده است.

🍃شربت سکنجبین و خیار، کاهو و سکنجبین، شربت سکنجبین و لیمو ترش تازه، برای افرادی که دچار تعریق زیاد هستند، گرمایی هستند، زیاد تشنه می‌شوند توصیه شده است.

🌸در کل برای همه هوسانه‌ای نشاط‌بخش است.

🖊دکتر الهام اختری(متخصص طب ایرانی)

🆔 @drmmohebbi🌸