تدابیر کنترل فشار خون در بهار
علاوه بر غذاهای شور، زیادهروی در مصرف شیرینیها حتی شیرینیهای طبیعی نظیر خرما، انواع شیره مثل انگور، توت و خرما و ارده نیز میتوانند باعث پرفشاری خون شود.
توصیه میشود: از مصرف افراطی شیرینیهای قنادی و حتی شیرینیهای طبیعی نظیر ارده، خرما و شیرهها پرهیز کنید.
همچنین بیشتر از چاشنیهای با مزهی ترش ملایم طبیعی نظیر آلوبخارا، تمرهندی، شربت عناب، سکنجبین و شربت آبلیمو استفاده کنید.
دکتر آیسان نوزاد (متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
@persianmedicine