آخرین مطلب

سبزی جات خوردن بر مبنای طب سنتی

#خواص_سبزی_خوردن

💫 تره:
✅ کاهنده فشار و کلسترول خون ، به دلیل پتاسیم بالایی که دارد ادرارآور خوبی بوده و سموم را دفع و از فشار و کلسترول بد خون می کاهد. منیزیم آن از بروز سرطان روده و پروستات جلوگیری کرده و اگر به همراه غذا میل شود سوءهاضمه را درمان کرده، از سوزش معده کاسته و یبوست دائمی و بواسیر را بهبود می بخشد.

✨تربچه:
✅ با سلول های سرطانی می جنگد ، به دلیل دارا بودن ید برای بیماران مبتلا به گواتر مفید است و با تنظیم سوخت و ساز بدن، گردش خون را بهبود می بخشد و برای دفع سنگ کلیه و کیسه صفرا مفید است.

🌟 ریحان:
✅ آرامبخش و خواب آور ، این سبزی بسیار معطر و خوشبوست. ضد یبوست، ضدتشنج، رفع کننده سردردهای عصبی (میگرن) و سرگیجه است و به دلیل ترکیبات آرامبخش برای رفع بی خوابی های اضطرابی موثر بوده و مسکن خوبی به شمار می رود.
⭐️ شاهی:
✅ محرک فعالیت کلیه ها ، به دلیل دارا بودن ویتامین هایA و C جزء آنتی اکسیدان های قوی بوده و برای دفع رادیکال های مضر بدن مفید است.

💫 جعفری:
✅ خون ساز ، این سبزی سرشار از ویتامین و املاح معدنی آهن، کلسیم و فسفر است. جعفری ! عادت ماهانه را تنظیم و خون را تصفیه می کند، همچنین روده ها را ضد عفونی می کند.

👌در صورتیکه از طرف پزشک منع نشدیم یک بشقاب سبزی خوردن کنار غذا فراموش نشود.

🔸حکیم سید مرتضی موسوی 🔹

@tebemosavi2