آخرین مطلب

تغذیه های مضر بارداری و علل سقط جنین بر مبنای طب سنتی

💊💊💊💊تغذیه نه ماهه بارداری
🔴🔴🔴مواد غذایی مضر در دوران بارداری
* مصرف پونه، بنفشه، ختمی، بابونه و غوره برای زنان باردار مفید نیست زیرا باعث سقط جنین میشود.
_ ختمی باز کننده. عروق رحم است که تحت هیچ شرایطی بدون مشورت با طبیب سنتی مصرف نشود.
* کرفس و گشنیز چه در دوران لقاح و چه در بارداری ممنوع میباشد.
* خوردن جعفری، مارچوبه، زیره و سیاه دانه برای زن آبستن جایز نیست.
* زرشک، سیب ترش، ماست ترش، سرکه و ترشی، مواد غذایی بسیار گرم و بسیار سرد ممنوع است.
* خوردن یخ و الکل جایز نمیباشد.
* زنان باردار باید از خوردن گیاهانی چون پوست ریشه زرشک، بابونه گاوی، پوست ریشه زرشک، افسنطین،پونه معطر، سداب، فلوس، کدو تلخ، جعفری فرنگی، سنبل چینی، نعناع کوهی، پرهیز کنند.
* در ماههای آخر بارداری از خوردن مواد غذایی ترش و مواد غذایی قابض مانند خرمالو، غذاهای غلیظ مانند گوشت گاو، ماکارونی، فست فودها، بادمجان و حلیم اجتناب شود.
* بانوان حامله چنانچه کرفس زیاد میل نمایند، ممکن است نوزادشان دچار ناراحتی های عصبی، مخصوصا حملات شبیه صرع گردند.
* بطور کلی مصرف هر ماده غذایی قاعده آور موجب سقط جنین میشود.
گاهی به نگاهی:
@Abas_Safaei

°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12