#سلامت_در_رمضان (١)
توصیه میشود غذای وعده #افطار، سبکتر و در قالب وعده #صبحانه و یا #شام سبک همانند ماههای غیر از رمضان میل شود و صرف وعده افطار به آرامی و حتی الامکان در #یک_وعده_غذایی صورت پذیرد.
افراد روزه خود را با خوردن یک تا دو عدد #خرما و یک استکان آب گرم، #چای کمرنگ و یا #فرنی آغاز کنند و حتی الامکان از نوشیدن آب زیاد خصوصا #آب_سرد، نوشابههای گازدار و … در خلال وعدههای افطار و سحر خودداری کنند.
اگر چه لازم است روزه داران در حدفاصل وعدههای افطاری و سحری، آب و مایعات کافی دریافت نمایند، آشامیدن آب زیاد همزمان با وعدههای غذایی مذکور و یا بلافاصله بعد از وعده #سحر موجب بروز #نفخ، #سوء_هاضمه و مشکلات گوارشی بعدی می شود.
بهترین زمان برای دریافت آب و مایعات کافی توسط روزه داران را از حدود یک تا دو ساعت بعد از افطار تا نیم ساعت قبل از وعده سحری می باشد.
افراد ساعات #خواب خود را در طول این ماه به نحوی برنامه ریزی کنند که دچار کم خوابی آزار دهنده و یا پر خوابیهای زیان بخش نشوند. لذا خواب زود هنگام در این ایام بسیار مفید بوده و ضمن اینکه امکان بیداری به موقع و بهره بردن از فیوضات معنوی سحرگاهان را در ماه رمضان مهیا میکند.
دکتر ابراهیم خادم (متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
/////////////////////////////////////////////////
روزه داری ایمنی بدن را افزایش می دهد
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی:
️ دهان خشک یا تر در مقابل ویروس کرونا چاره ساز نیست و باید با رفتار احتیاطی، موارد بهداشتی را رعایت کنیم.
️ آب میتواند ویروس را به معده انتقال دهد، اما نمیتواند جلوی ویروس را بگیرد. در ایام روزه، مردم میتوانند آب به دهان بگیرند و بعد از تر کردن دهان، به بیرون انتقال دهند.
️ مطالعات گذشته و اخیر نشان میدهد که روزه داری ایمنی بدن را کم نمیکند، بلکه بر عکس ایمنی بدن را بیشتر میکند.
@sepah_news1
@persianmedicine