معجزه ای بنام سماق
بطور قطع همه اسم سماق را شنیده و به احتمال زیاد بارها از آن استفاده کرده اید . اما شاید نگاه شما فقط نگاه ادویه ای بوده و از خواص درمانی عجیب سماق کمتر باخبر باشید.
سماق یکی از عجائب خلقت بحساب می آید چرا که با جثه کوچک خود کارهای بسیار بزرگی در راستای حفظ سلامتی و یا درمان بیماری هاانجام میدهد .
جالب است بدانید سماق از نظر طب سنتی مزاج سرد و خشکی داشته ودر درمان بسیاری از بیماریها کاربرد موثری دارد.که فهرست وار به چندمورد انها اشاره میکنیم
سماق ضد صفرا و حرارت بوده و در کاهش تب نقش بی بدیلی دارد .
سماق یک داروی ارزان قیمت ولی بسیار خوب برای دیابت نوع دو بحساب می آید
سماق ضد فشار خون بالای گرم عمل میکند
سماق بهترین پاک کننده دهان خصوصا لثه ها از عفونت و میکروبهای بیماری زا میباشد
سماق یک داروی ضد سرطان قوی بحساب می آید خصوصا سرطان پستان
سماق تصفیه کننده خون و پاک کننده کبد ازبیماری هاست
سماق ضد کبد چرب عمل میکند
سماق یک میکروب کش و آنتی باکتری بسیار تواناست و بهترین گزینه برای مبارزه با سرماخوردگی های ویروسی، و آنفولانزاهای خطرناک است
سماق یک داروی پرثمر برای مبارزه با عفونت ها خصوصا عفونت ریه هاست
سماق ضدسرفه و تنگی نفس است
سماق تقویت کننده مغز واعصاب و ماهیچه هاست
سماق ادرار آور بسیارخوبی است و از بهترین درمانهای نقرس
سماق یک شیرافزا برای خانم های شیر ده است
سماق ضد پوکی استخوان است
افراد خیلی سرد مزاج با عسل استفاده نمایند .
مصرف سماق های پودر شده توصیه نمیشود و بهتراست سماق دانه تهیه وقبل از مصرف کوبیده شود .از سماق میتوان بشکل پودر شده در منزل روی غذا ، دمنوش و یا جوشانده برای سایر موارد استفاده نمود، حتی مکیدن سماق نکوبیده هم سفارش میشود.
بیشترین اثر سماق بعد از دو هفته مصرف بروز میکند .بهتر است روزانه بیش از ۱ لیوان از جوشانده و یا دمنوش سماق و یا ۱ ق مرباخوری از پودر ان مصرف نشود .
نشر مطلب با ذکر منبع مجاز است .
کانال رسمی حکیم خیراندیش
(پدر طب سنتی ایرانی )
@hakimkheirandiish
#مکتب_طبی_استادخیراندیش#طب_سنتی_بنی_هاشمی#استادخیراندیش_بنیانگذارطب_سنتی_نوین#tebsonati_banihashem#cupping#traditionalmedicines#حجامه#guasha#قَشوتراپی#سماق#دیابت#انفولانزا#سماق#
#سماق و #کاهش_قند_خون
سماق یکی از گیاهان بسیار ارزشمند است که سرشار از ویتامین سی است.
مطالعات بالینی تاثیر این گیاه را بر کاهش قند خون به اثبات رسانده اند.
همچنین در کاهش اسید اوریک نقش اساسی دارد.
پس برای اینکه دچار عوارض خوردن #کباب نشوید حتما آنرا سرشار از سماق نمایید.
سماق وقتی بصورت #ساییده باشد خواصش را کم کم از دست خواهد داد پس به اندازه نیاز بصورت ساییده درآورید چرا که خواص فرم ساییده شده اکثر دواها پس از یک ماه کاهش می یابد.
دکتر محبوبه ابریشمکار (متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
@persianmedicine