دمنوش جعفری، سرشار از ویتامین C و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن
طرز تهیه
به ازای هر یک لیوان یک قاشق غذا خوری از برگ و ساقههای (ترجیحاَ) خشک شده جعفری را داخل قوری آب جوش بریزید و به مدت پانزده دقیقه بر روی شعله غیر مستقیم قرار دهید و پس از صاف کردن ، آن را با عسل یا نبات شیرین نمایید و میل کنید.
مقدار ویتامین C موجود در جعفری از تمام سبزیجات و میوهها بیشتر است.
نوشیدن این دمنوش دو لیوان در روز به مدت یک هفته مجاز میباشد
منع مصرف:
زنان باردار – بیماران پوستی – کلیوی و کیسه صفرا
کانال طب سنتی سورِنا
@SorenaNews