آخرین مطلب

عادت به چای سیاه خوری و مضرات گسترده بر مبنای طب سنتی

👈نوشیدن چای پررنگ سبب کم خونی میشود.

👈کم خونی موجب:

🔹 ریزش مو
🔹 کم اشتهایی
🔹عصبانیت
🔹کاهش حواس و قوای جسمانی
🔹 بی‌حوصلگی و خستگی زودرس میشود ..

💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید

///////////////////////////////////////

عوارض مصرف چای👇

☕️عفونت و ایجاد زخم معده و اثنی عشر

☕️خار پاشنه پا در زنان

☕️ کم‌خونی فقر آهن

☕️پروستاتیت مزمن در مردان

☕️ریزش موهاخرابی دندانها”بهق” و لکهای قهوه‌ای روی صورت

☕️ اگزما و خشکی پوست
یبوست

☕️ چین و چروک و ترکهای پوست پیشانی

☕️ بواسیر یا هموریید

🔷دکترحمزه سام دلیری محقق و مدرس طب ایرانی

@sinohehsamdaliri

//////////////////////////////////

✴️عوارض خوردن چای به طور مداوم

❇️خشکی روده و معده
❇️خشکی سر و سرد شدن مغز
❇️بیماری‌های کبدی
❇️استسقاء،(تشنگی)
❇️گرفتگی عضلات
❇️و کمبود آهن می‌شود.

⭕️موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید

💊💊چرا بعد از نوشیدن چای سیاه حالت تهوع می‌گیریم؟
روزیاتو_مترجم:فروغ بیداری❤️

تاکنون این تجربه را داشته‌اید که پس از نوشیدن چای سیاه حالت تهوع بگیرید؟
یا احساس کنید همه محتویات معده‌تان در حال بیرون آمدن از دهانتان است؟

اگر این طور است باید بدانید که شما تنها نیستید.
حتی اگر یک چای‌خور قهار باشید هم ممکن است همچنان این نوشیدنی تهوع در شما ایجاد کند مخصوصا اگر یک لیوان چای صبح بخورید و با معده خالی بزنید بیرون

باید بدانید که استفراغ پس از نوشیدن چای به مارک چای یا سرد و گرم بودن آن ارتباطی ندارد. حتی به میزان مصرف شما هم بستگی ندارد.
بلکه مقصر اصلی همه سرگیجه‌ها و رنگ‌پریدگی‌ها و تهوع‌های شما چیزی نیست جز، «تانین» که به آن «تانن» و «جوهر مازو» هم می‌گویند.

_تانین چیست؟
تانن یک ماده تلخ‌مزه‌ی ارگانیک است که در عصاره‌ی بسیاری از گیاهان یافت می‌شود. تانن، همان ماده‌ای است که باعث می‌شود وقتی که میوه‌های نرسیده می‌خوریم در دهان خود احساس گَس بودن داشته باشیم.

برگ‌های چای نیز حاوی تانن هستند و اگر چای با معده خالی نوشیده شود، می‌تواند در بعضی افراد حالت تهوع و استفراغ ایجاد کند.

تانین عموما برای خاصیت ضدباکتری خود شهرت دارد و به صورت طبیعی در برگ‌های چای سیاه موجود است.
به همین خاطر، وقتی چای را بیشتر از دو دقیقه دم می‌کنید، تانن موجود در آن آزاد می‌شود و در چای نشت می‌کند.
هر چه چای تیره‌تر و غلیظ‌تر باشد، تانین بیشتری آزاد خواهد شد.

برای اینکه احساس تهوع به شما دست ندهد
باید چای را برای مدت کوتاه‌تر و با حرارت کمی دم کنید.

تانن‌ها از عوامل حفاظتی گیاه هستند و از گیاهان در برابر علف‌خواران و آفات مختلف محافظت می کنند

تانن ها همچنین در واکنش‌های قهو ه‌ای شدن بعضی میوه‌ها شرکت دارند.
جالب است بدانید، علت تغییر رنگ برگ درختان در پاییز نیز ناشی از وجود تانن‌هاست.

_آیا اضافه کردن شیر به چای می‌تواند از تهوع پیشگیری کند؟

بله، با اضافه کردن شیر به چای سیاه می‌توانید تانین را محبوس و بدین واسطه از خاصیت تهوع‌آور این ماده پیشگیری کنید.

موضوع مهمی که باید یادآور شویم این است که قبل از نوشیدن چای بهتر است حتما غذا یا خوراکی اندکی میل کنید و مطمئن شوید که معده‌تان خالی نیست.
یا دست‌کم چای خود را با بیسکوییت یا کیک بنوشید.

اگر دوست دارید چای بنوشید اما اغلب مواقع دچار تهوع می‌شوید شاید راهکارهای زیر بتوانند در این مسیر به شما یاری برسانند:

_برای درمان فوری و موقتی بهتر است یک برش نان یا کمی برنج میل کنید تا نشاسته موجود در آنها به شما کمک کند.

_ یک تکه کوچک زنجبیل در دهان بگذارید و بجوید، اما قورت ندهید. این کار باعث می‌شود تا حالت تهوع شما از بین برود.

_مخلوطی از آب و جوش‌شیرین بنوشید.
برای این منظور ½ قاشق چایخوری جوش‌شیرین را درون اب حل کنید و بنوشید.

✨ کانال درمان های طبیعی پروفسورصادقی👇
https://telegram.me/joinchat/AAAAAEvFg2lS2P6NXLgJXg

عوارض خوردن چای به طور مداوم

خشکی روده و معده
خشکی سر و سرد شدن مغز
بیماری‌های کبدی
گرفتگی عضلات
کمبود آهن

کانال پرفسور سمیعی 👇
@samii_dr
رسانه باشید نشر دهید ✅

//////////////////////////////////////

🍀یک استاد طب سنتی نکاتی مفید درباره مصرف چای را مطرح کرد.

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم, محمد عبادیانی درباره خواص چای اظهار داشت: چای نیز مانند هر خوراکی دیگری فواید و زیان‌هایی دارد. اما از آنجا که طبیعت آن، در درجه دوم گرم و خشک است، مدام‌نوشیدن آن زیان‌آور نیست؛ پس افرادی که از نوشیدن چای، دچار مشکل می‌شوند، دارای سوء مزاج، ضعف مزاج یا… هستند.

به‌گفته وی بهترین چای، چای سفید است که خواص آن بیشتر از انواع دیگر چای (سبز، بنفش، تیره و سیاه) و قوی‌تر از آنهاست و به آن، چای ختایی می‌گویند. چای سبز از این جهت، پس از چای سفید قرار می‌گیرد و دیگر انواع چای، از نظر خواص، از آنها ضعیف‌ترند.

این استاد طب سنتی بیان داشت: امروزه چای سفید به‌دلیل گران‌بودن، توسط عموم مردم استفاده نمی‌شود ولی چای سبز و سیاه، به‌سبب ارزان‌تربودن در همه جهان مورد استفاده عموم مردم هستند.

عبادیانی افزود: طبیعت چای، بنابر نظر حکیم عقیلی خراسانی، گرم و خشک در مرحله دوم است و اینکه برخی به‌جهت تسکین عطش و کاهش حرارت و التهاب داخلی بدن، آن را سرد دانسته‌اند، اصلاً درست نیست. سبب این آثار، به تلطیف اخلاط بلغمی غلیظ و پاکسازی اخلاط لزج از سطح دستگاه گوارش مربوط است.

وی ابراز کرد: چای موجب تعدیل مزاج و تقویت اندام‌های بدن می‌شود؛ حرارت غریزی و به‌تبع آن، ارواح و قوای بدن را تقویت می‌کند؛ و به‌خاطر قبض و عطریتی که دارد، موجب تقویت معده می‌شود، همچنین چای به‌علت حرارتی که دارد می‌تواند موجب افزایش قوای جنسی در افراد با مزاج سرد و تَر شود.

این استاد طب سنتی اضافه کرد: به‌خلاف آب، نوشیدن یک فنجان چای پس از غذاهای سنگین، به برطرف‌کردن آثار زیان‌بار غذاهای چرب کمک می‌کند و موجب احساس راحتی در معده می‌شود. همچنین چای به‌خاطر حرارت مزاجی خود، اخلاط لزج را از مسیرهایی که در آن تجمع یافته‌اند، پاک می‌کند و انسدادهای مجاری بدن را باز می‌نماید و همچنین تشنگی کاذب را برطرف می‌کند. نوشیدن چای، موجب افزایش ترشح عرق و ادرار است؛ پس به دفع مواد زائد کمک می‌کند.

عبادیانی در مجموعه مقالات مکتب طب ایرانی آورده است: از دیگر خواص چای می‌توان به تسکین برخی سردردها، تصفیه خون و بهبود رنگ چهره، پاکسازی معده و مغز، کاهش بوی بد دهان، کاهش اندوه و افزایش نشاط، رفع برخی از مشکلات ادراری، و کمک به بهبود خواب اشاره کرد.

وی خاطرنشان کرد: اما باید دانست مانند هر گیاه دیگری، چای نیز اگر به‌جا و درست استفاده نشود، می‌تواند موجب بروز عوارضی شود که از جمله احساس ترشی در دهان، سردرد، دامن‌زدن به گرمی و خشکی بدن در برخی افراد، بی‌خوابی و… را می‌توان ذکر کرد

@ebadiani