چند دستور ساده برای حفظ سلامت کبد
متاسفانه امروزه شاهد افزایش بیماریهای غیر واگیر از جمله بیماری #کبد چرب هستیم.
کبد یکی از اعضای مهم و حیاتی بدن است. که توجه به آن برای سلامتی انسان بسیار اهمیت دارد.
هر غذایی که ما می خوریم در کبد تبدیل به خون و موادی می شود که مورد استفاده اعضای مختلف بدن قرار می گیرد.
توصیه های زیر برای کبد سالم
غذا را خوب بجویید.
پرخوری نکنید و قبل از اینکه کاملا سیر شوید دست از غذا بکشید.
چند نوع غذا را در یک وعده باهم نخورید .
از روی هم خوردن غذاها و میوه ها پرهیز کنید
استحمام بلافاصله بعد از غذا مضر است.
تشنگی زیاد برای کبد ضرر دارد
در صورت تشنگی آب را جرعه جرعه بنوشید و یک دفعه سر نکشید.
آب بسیار سرد نخورید بخصوص بعد از حمام ،ورزش و پس از جماع
استفاده از مشروبات الکلی برای کبد مضر است.
بلافاصله بعد از غذاخوردن ورزش و فعالیت بدنی سنگین انجام ندهید.
از خوردن غذاهایی که خیلی سرخ شده و سوخته یا خمیری است پرهیز کنید.
از خوردن زیاد شیرینی ها پرهیز نمایید.
اگر مشکل کبدی دارید از جمله کبدچرب
از خوردن نانهای فطیر، کله پاچه، ماکارونی، گوشت گاو، سوسیس، کالباس، پیتزا، سالادالویه، آش رشته پرهیزنمایید.
مصرف این خوراکیها برای کبد مفید است
مویز
انجیر
فندق
مغزبادام شیرین
پسته
زعفران
دارچین
ماء العسل
سکنجبین
ماء الشعیر
سلامت و تندرست باشید
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
@drmmohebbi