آخرین مطلب

جو و خاصیت آن برای صفراوی ها بر مبنای طب سنتی

🔴 #خواص_جو

♻️ جو از نظر طبیعت، سرد و خشک است.

#بهترین_جو، آن است که بزرگ، سنگین، سفید و رسیده باشد.

جو کهنه (که یک سال از برداشت آن گذشته باشد) بسیار بد است.

#غذائیت جو کمتر از گندم است.

جو به خاطر سردی، #نفخ و ریح بیشتری تولید می کند.

اگر جو را مقشّر و نیم کوب کنند و با آب بپزند خشکی آن از بین می‌رود. (به سبب رطوبتی که از آب کسب می کند.)

#تسکین دهنده #حرارت صفرا و خون است.

کاهش دهنده #تب می‌باشد.

مصرف آرد جو، نان جو، سویق جو برای افراد سرطانی مفید است.

عضویت درکانال👇
📡 @www_irismed_ir