آخرین مطلب

شکر سفید و شکر سرخ و شکر قهوه ای و راهکارهای طب سنتی

📚📚📚📚📚🔰شکر سرخ، قهوه‌ای و سفید چه تفاوتی دارند؟

۱️⃣شکر سرخ، شکر خامی است که از عصاره گیاه نیشکر به دست می‌آید. مزاج گرم و تر دارد و دارای انواعی از املاح، ویتامین و مواد معدنی است. هم‌چنین نسبت به بقیه انواع شکر کالری کمتری دارد.

۲️⃣شکر قهوه‌ای از ترکیب شکر تصفیه شده با ماده‌ای به نام«ملاس»که ماده مغذی نیشکر است به دست می‌آید و رطوبت بالایی دارد.

۳️⃣شکر سفید با اضافه‌کردن مواد شیمیایی، از فرآوری شکر خام به‌دست می‌آید و به دلیل فرآیند فرآوری دچار تغییرات شده و مزاج سرد و خشک دارد.

🖋 دکتر مریم مشهدی(متخصص طب سنتی ایران)

#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران

👉 @persianmedicine 👈