آخرین مطلب

خیار سبز با نگاهی به طب سنتی چیست

خواص خیار:

خیار سرد و تر است, برای تسکین حرارت صفرا و خون و التهاب‌های احشا یا سیستم گوارش مفید است. خیار برای سرد مزاجان مضر است و باید آن را با سیاه دانه، زنیان، عسل و معجون‌های گرم بخورند. گرم مزاجان بهتر است، خیار را با سکنجبین مصرف کنند (آفرینش، ۱۴ شهریور ۱۳۹۴).

http://www.tim.ir/news/1519/%D8%A7%D9%86%D8%AC%DB%8C%D8%B1-%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87-%DA%A9%D8%A8%D8%AF-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AE%D8%B4%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA/

انجمن تحقیقات طب سنتی ایران