بایدها و نبایدهای خوردن #ماهی
ماهی خصوصا کباب آن از غذاهای بسیار لذیذ و توصیه شده در افراد می باشد.
اما اینکه ماهی را با چه دستوراتی مصرف کنیم هم مهم است
ماهی تازه صید شده نخورید ، حداقل باید ۲۴ ساعت در یخچال نگه داری شود .
ماهی شکم پر با سبزیجات معطر و کبابی بهترین نوع مصرف ماهی ست .
چنانچه تمایل به سرخ کردن ماهی دارید ابتدا آن را در ادویه های گرم ( زردچوبه ، فلفل و زیره ) مزه دار کنید ، و با روغن کنجد آن را سرخ کنید .
اگر ماهی همراه برنج مصرف شود بهتر است سبزی پلو باشد .
ماهی را در وعده ناهار میل کنید . و بعد از خوردن ماهی ۱_۲ عدد خرما میل کنید .
ماهی تازه و کبابی مولد شیر در زنان شیرده و تقویت کننده کبد است . و و بهمراه پیاز تازه تقویت کننده قوای جنسی است .
مصرف ماست و دوغ همراه ماهی مضر است .
ماهی برای شام وعده مناسبی نیست .
در صورت بروز عطش ، آب فراوان ننوشید ، کمی نان و سرکه رفع عطش می کند .
دکتر مینا محبی (متخصص طب سنتی ایرانی)
@drmmohebbi
تن ماهی باعث معده درد
اگربیش ازیکبار در هفته تن ماهی میخوریدمنتظر معده درد های عصبی باشید.
نیترات موجود درتن ماهی موجب ایجادمعده دردهای عصبی میشود.
@TebbolAeme
///////////////////////////////////////////////////
از خوردن هر نوع ترشی بهجز رب نارنج یا آب نارنج همراه با ماهی پرهیز شود!
خوردن ترشیجات با ماهی باعث ضعف کبد و سوء مزاج کبدی شده و شرایط را برای بیماریهای سیستم ایمنی فراهم میکند.
@MajalePezshki