بررسی خواص کنجد
از کتاب قانون ابوعلی سینا
گرمی اش معتدل است.
کنجد سرخ شده ،مضرات کنجد خام را ندارد.
مالیدن روغن کنجد بر پوست در درمان کبودی ناشی از ضربه، لکه خون ثابت، خشکی و ترکهای سوداوی پوست، سودمند است.
کنجد و به ویژه پوست کنده اش چاق میکند.
@sinohehsamdaliri
روغن کنجد و به ویژه عصاره ساقه و برگش رشد مو را زیاد می کند و بیماری سوزنی(ابریه)را از بین میبرد.
اگر گیاه آس را در روغن کنجد بجوشانند ریزش مو را متوقف میکند و ریشه مو را تقویت و محکمش می کند.
@sinohehsamdaliri
ورم های گرم را نرم می کند.
سوختگی را درمان میکند.
روغن کنجد مخلوط با عطر گل سردرد بسیار گرم (احتراقی) و سوزان را تسکین می دهد.
در درمان تنگ نفسی و برونشیت مفید است.
@sinohehsamdaliri
دل پیچه می آورد.
زود سیر میکند و اشتها را از بین میبرد .
دیرهضم است.
تشنگی می آورد.
عموماً کنجد برای معده خوب نیست اما اگر در روغن سرخ شود اینگونه نیست.
و اگر با عسل بخورند هیچ ضرری ندارد!
@sinohehsamdaliri
برای کولون مفید است.
کنجد خیس شده در آب در حیض آوری بسیار قوی است و آنقدر قوی است که موجب افتادن جنین میشود.
اگرکنجد را در آب بخیسانند و با تخم خشخاش و تخم کتان که هر سه هم وزن باشند بخورند آب پشت را زیاد میکند و شهوت انگیز است.
کپی برداری ازمطالب کانال فقط با لینک جایز می باشد.
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
@sinohehsamdaliri