#سیاه دانه
سیاه دانه بذر مورد علاقه شمالی ها :
طبیعت آن گرم و خشک است .
خیسانده ی آن در روغن کنجد که ۴۰ روز در آفتاب مانده باشد.
روغنی مناسب فصل زمستان ، برای چرب کردن داخل بینی و جلوگیری رینیت آلرژیک و زکام است .
در شمال ایران در پخت کلوچه ها و شیرینی ها از سیاهدانه بسیار استفاده می شود .
سیاهدانه موجب گرم تر شدن بدن و کم کردن رطوبات آن می شود .
مصرف موضعی روغن سیاهدانه بروی مفاصل سرد و متورم (بشرط آنکه مفصل قرمز و ملتهب نباشد ) می تواند موجب تخفیف دردهای آرترز شود.
توصیه به مصرف طولانی :
سیاه دانه عسل یا دوسین در بین مردم عمومیت پیدا کرده است . اما یادمان باشد توصیه های طب ایرانی برای همه یکسان نیست .
توجه
شاید توصیه ای برای فردی شفا و برای فرد دیگری ایجاد بلا باشد.
حتما قبل از مصرف با متخصص این رشته مشورت کنید .
سلامت و تندرست باشید
دکتر مینا محبی (متخصص طب سنتی)
@drmmohebbi