توصیه های طب ایرانی برای زمستان کودکان
فصول مختلف سال، اثرات مشخصی بر سلامت افراد و از جمله کودکان دارند.
در فصل #زمستان:
بیشتر از غذاها و نوشیدنی های با مزاج گرم استفاده کنیم؛ به ویژه برای کودکانی که مزاج سرد و تر دارند. غذاهایی مانند خورش کرفس، خورش فسنجان، خورش خلال بادام، خورش هویج، انواع آشها و سوپهایی که محتوی سبزیجات گرم هستند، کباب و آبگوشت.
ادویه جات گرم مثل دارچین را بیشتر در غذاها وارد کنید.
علاوه بر گرم بودن مزاج غذا، دمای غذا به ویژه در وعده شام هم مهم است. پس در این فصل از خوراکهای سرد مثل سالاد الویه، انواع ساندویچهای سرد، نان و پنیر و خیار و گوجه اجتناب کنید.
مصرف مغزیجات و خشکبار گرم نظیر فندق، پسته، بادام، گردو، مویز، توت و… را فراموش نکنید.
مصرف غذاهای با طبع سرد و تر را به حداقل برسانید.
دکتر مریم سادات پاک نژاد (متخصص طب سنتی ایرانی)
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
@persianmedicine