💊💊فواید فوق العاده خوردن آب قلم
قسمت هایی از بدن حیوانات حلال گوشت، قابل خوردن نیست از جمله استخوان؛ اما می توان با آن سوپ تهیه کرد و از خواص فراوان آن بهره برد
استخوان ها وقتی به مدت طولانی در آب می جوشد تمامی مواد مغذی آن گرفته می شود؛ به این عصاره آب قلم هم گفته می شود
فواید آب قلم
۱️⃣مواد مغذی به بدن می رساند
عضله ها را تقویت می کند
به سلامت استخوان ها و مفصل ها کمک می کند
مواد مغذی مورد نیاز زنان را تامین می کند
به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند
عملکرد مغز را بهبود می بخشد
روند پیری را کند می کند
سیستم ایمنی را تقویت می کند
عملکرد کلیه ها و غدد فوق کلیوی را بهبود می دهد
در حفظ سلامت دندان ها موثر است.
@drkhodadadii
اب قلم شتر را پس از پختن درقالب ۲۵ گرمی فریز کرده و روزی یک بسته را روی تغذیه بریزید
اب قلم ژل خوبی برای ژل مفاصل و آرتروز درمانی است
⛔️اب قلم گاو بشدت سرد و سودازا است
///////////////////////////
#تغذیه
✨آب جوشیده استخوان ها (آب قلم) سرشار از مواد مغذی است که به تقویت استخوانها، رباطها، تاندونها و غضروفها کمک میکند و مفصلها را سالم نگه میدارد
🍋| @Teb_Boalii
نظریه معارفی
اب قلم شتر و اب استخوان گوسفندی برای موارد بالا مفیداست
//////////////////////////////////////
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠
✅خواص قلم گاو در طب سنتی ایرانی
قلم گاو (مغز استخوان ساق پای گاو) از دیدگاه طب سنتی دارای مزاج گرم و تر است و یکی از منابع مقوی برای بدن و استخوانها شناخته میشود.
مقوی مغز و اعصاب:
غذای مناسبی برای افراد دچار ضعف مغز، اضطراب، لرزش و ضعف حافظه است.
منبع: مخزنالادویه، حکیم عقیلی خراسانی
مفید برای پوکی استخوان و رشد کودکان:
به دلیل داشتن چربی طبیعی و ژلاتین، باعث تقویت استخوان و مفاصل میشود.
منبع: قانون در طب، ابنسینا
تقویت قوای جنسی و بدنی:
در بدنهای ضعیف و لاغر باعث افزایش انرژی و بنیه میشود.
منبع: خلاصهالحکمه، حکیم عقیلی
مصلح:
سکنجبین و لیموترش برای تعدیل چربی و کمک به هضم قلم توصیه شدهاند.
☜【طب شیعه】
🍏 @tebshia20🌿
تجارب طب سنتی و اسلامی حسین معارفی تجارب طب سنتی و اسلامی