آخرین مطلب

گوشت بوقلمون و خاصیت آن بر مبنای طب سنتی

[F💊 طب الائمه 💊]

گوشت بوقلمون دارای پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع وکمترین سطح کلسترول است همچنین منبع خوبی از ویتامین‌ها واملاحی چون منیزیم، مس، آهن، روی و پتاسیم است.

🌿 @TebbolAeme 🌿

///////////////////////////////////

💊💊💊💊🍗خواص گوشت بوقلمون

✳️ یکی از ویژگی‌های منحصر بفرد گوشت بوقلمون نسبت به سایر گوشت‌های سفید، ویتامین A و نقش مهم تقویت سیستم ایمنی آن است که بویژه در فصل سرما، مصرف آن به کودکان و سالمندان توصیه می‌شود.
خواص گوشت بوقلمون!!
در صورتی که نمی خواهید دچار بیماریهای سرطان سینه، پروستات، بیماری MS، آرتروز، افسردگی و اعصاب شوید و ضمنا اسید اوریک، اوره و چربی خونتان بالا نرود، گوشت بوقلمون مصرف کنید.

🔹طبق آزمایشات انجام شده فسفر موجود در بوقلمون چهار برابر میگو می باشد که یک غذای دریایی است همچنین بهتر است که بدانید ۸۰% عامل تشکیل کلسیم در استخوان های بدن فسفر می باشد

🔹پروتئین موجود در بوقلمون بیشتر از هر گوشتی است

🔹فاقد اوره و اسید اوریک نسبت به گوشت های دیگر است که طبق تحقیقات انجام شده اسید اوریک یکی از عوامل سکته مغزی می باشد

🔹بوقلمون دارای انواع ویتامین B از جمله B1/B3/B6/B12 به میزان ۷٫۷mg/100gr است و برای جلوگیری از افسردگی و بیماری MS و از بین بردن کم خونی مؤثر است.

🔹پتاسیم موجود در بوقلمون بیشترین پتاسیم در تمام گوشتها است. پتاسیم ضد سرطان است.
🌺 @drhasanati☘️
سعی کنید بوقلمون های خانگی تهیه کنید