ضربان بالای قلب + اختلال در روند عملکرد کلیه ها و معده +تنفس سخت +بالارفتن خلط بلغم +بالارفتن خلط دموی +سردرد در پشت سر بالاخص در صبح هنگام +خواب رفتگی دست و پا +خونریزی بینی +تهوع و استفراغ +تغییر ناگهانی رنگ پوست و دندان و لثه ها و لب ها +خونریزی لثه ها +بروز جوشهای با چرک سرخ رنگ و…..

چرا فشارخون شکل گرفته است :

یبوست ام الامراض + نمک خوری + سبزیجات سرخکرده +شیرینی جات قنادی +ناراحتی های مستمر +بیخوابی مستمر شبانگاه +پرخوری بالاخص در بلغمی ها + مصرف شیرینی جات بالاخص مصنوعی و کارخانه ای و قنادی ها + خرابی کلیه ها + بالارفتن اوره و سموم خون + رشد استرسها و مختل شذن سیستم عصب بدن + مصرف دخانیات و الکل و قلیان +مصرف گوشت گاو و گوساله +مصرف غیر متعارف ترشی و ماست و دوغ + دل + قلوه + دنبه + پی + مغز + پنیر بدون مصلح یا کارخانه ای + تخم مرغ کارخانه ای + چربی جات + خاویار +بادمجان +بیسکویت جات  + ترشک  +چای سیاه +سرکه + فنذوف +فلفل قرمز+قارچ +قهوه و….

درمان فشار خون در گرم مزاج ها ( پوست قرمزها ):

حجامت فصلی و نوبه ای +مصرف سیاهدانه با گریپ فروت +سرکه شیره انگور +کاهش وزن و چاقی زیاد +ایجاد خواب به موقع +کاهش گوشت خوری اعم از سفید و قرمز +تناول میوه های ( گلابی + خیار با پوست با اندکی نمک + نارنج در حد اعتدال + لبو بسیار عالیست + انگور و مویز ) .

درمان های عمومی برای همه مزاج ها :

پرهیز از مجامعت مستمر و طولانی شرعی با همسر +ممنوعیت دارچین +خوردن زیاد گلابی +خوردن مستمر سیب ناشتا + خوردن خیار با ته تلخ آن بدون نمک + خوردن تخمهای ( خرفه + کاسنی + کاهو + گشنیز) آسیاب کرده و ناشتا یک قاشق + دمنوش رقیق بومادران + سیرابی با ماست + ترخون در تمام تغذیه ها + دمنوش نعناع رقیق چمنی + دمنوش گیاه اسطوخدوس +ضماد حنا به کف دست و پا و حتی سایر اندامها +عسلاب با آب لیمو +زالو درمانی تحت نظر پزشک متخصص +بجای رب گوجه کارخانه ای از رب انار خانگی و زردچوبه استفاده شود +حجامت فصلی و یا ماهانه بغیر از زمستان بین ۱۲ الی ۱۵ هرماه قمری +مصرف گیاه سنبل الطیب بعنوان چای +پاشیدن سماق روی گوشت قرمز و یا دمنوش رقیق سماق با اندکی عسل به هنگام سردشدن +اصلاح غلبه خلط غالب بدن +بادکش پی در پی حاشیه ستون فقرات +لیموعمانی با گل گاوزبان بصورت دمنوش هفته ای یکبار +شربت سکنگبین ناشتا +روزی دوحبه سیر مناطق سردسیر +عرق زیتون +سیر با پرتقال +دوری مطلق از روغن نباتی و مایع و صنعتی در طبخ ها +مصرف چای ترش مکه +دمنوش بابونه+سبزی گشنیز و یا آش گشنیز بصورت نوبه ای +دمنوش عناب و لیکن زیاده روی در مصرف مضر است +دمنوش گلسرخ و یا مربای گلسرخ +دفع مستمر یبوست و ادرار +خوردن قراقات +زرشک و آب زرشک +کاهوعسل +شربت آرتیشو یا عرق آرتیشو ( کنگر فرنگی )+مصرف عرق خارمریم برای اعتدال بخشیدن به سیستم گردشی کبد +مصرف روزی چند قاشق آبغوره خانگی بدون نمک + مصرف عرق کاسنی بسیار موثر و تاثیر گذار است