#عوارض مخرب #آرد
جوان نانوا اظهار میکند که هر شب باید از وازلین و پمادهای گوناگون جهت #رفع_سوزش تاولهای پاره شده دستم، استفاده کنم.
متاسفانه امروزه از آردهایی جهت پخت نان، کیک و شیرینی و … استفاده میشود که جدا از آنکه سبوس آن را گرفتهاند، بلکه به آن افزودنیهایی همچون اسیدفولیک، آهن(به بهانه غنی کردن) و آلوکسان(جهت سفید کردن آرد) میافزایند که بصورت موضعی بر پوست بدن عوارضی ایجاد میکند.
قابل توجه است که به استناد یکی از مقالات علمی و تحقیق بر روی این آردها، آلوکسان موجود در این آردها موجب بروز بیماری #دیابت و از کار افتادن پانکراس میباشد.
بنابراین حتما به فکر #اصلاح نان مصرفی خود باشید.
عضویت در کانال @www_irismed_ir
///////////////////////////////////////////////
استفاده از آرد سفید به جای آرد کامل (سبوس دار) در تولید نان و استفاده از برنج سفید (بدون سبوس) در رژیم غذایی ما ایرانی ها موجب مشکلات گوارشی قلبی وکبدی و … میشود
https://eitaa.com/doctor_pourhoseini
کانال خانم دکتر متخصص طب سنتی درقم