فرنی سنجد برای استخوان سازی :
۲ قاشق پودر #سنجد در یک لیوان شیر بادام با #عسل حل کنید و روزی یک لیوان بخورید.
این #فرنی برای جلو گیری از #پوکی_استخوان بسیار مفید میباشد.
@drzohoor_matab
افراد کهنسال بعدازخوردن این فرنی تا چندساعت نباید بخوابند
///////////////////////////////////////////////////
#فرنی_سنجد
قالَ سَیِّدُنا وَ مَولانا الإمام الصادق صَلَواتُ اللّهِ عَلَیهِ:الغُبَیراءُ لَحمُهُ یُنبِتُ اللَّحمَ، و عَظمُهُ یُنبِتُ العَظمَ، و جِلدُهُ یُنبِتُ الجِلدَ، و مَعَ ذلِکَ؛ فَإِنَّهُ یُسَخِّنُ الکُلیَتَینِ، و یَدبَغُ المَعِدَهَ، و هُوَ أمانٌ مِنَ البَواسیرِ وَ التَّقتیرِ، و یُقَوِّی السّاقَینِ، و یَقمَعُ عِرقَ الجُذامِ.
الکافی، ج ۶، ص ۳۶۱، ح ۱، مکارم الأخلاق، ج ۱، ص ۳۸۱، ح ۱۲۷۷ کلاهما عن ابن بکیر، بحار الأنوار، ج ۶۶، ص ۱۸۸، ح ۲٫
مولا و آقای ما حضرت امام صادق صلوات الله علیه فرمود: سنجد، گوشتش گوشت میرویانَد، استخوانش استخوان را رشد میدهد و پوستش پوست را میپرورد
علاوه بر این، سنجد، کلیهها را گرم میکند، معده را پاک میسازد، مایه ایمنی از بواسیر و تقطیر البول است، ساق پا را قوی میکند و رگ جذام را به کلّی قطع مینماید
خواص:
استخوانساز و کمک به افزایش قد
تقویت کلیه
خونساز
تقویت کننده عمومی بدن
و…….
مواد لازم:
گلاب به میزان لازم
آرد برنج ایرانی ۴ ق.غ خوری
شیر محلی ۴ لیوان
شکر قهوه ای یا عسل بمیزان لازم
سویق سنجد یک الی دو ق.غ خوری
طرز تهیه:
آرد برنج را با شیر مخلوط و روی شعله هم زده تا نرم و یک دست شود
سپس گلاب و شکر یا عسل را اضافه کرده و مرتب هم زده تا غلیظ شود
بعد سویق سنجد را اضافه نموده و کمی روی شعله ملایم هم زده و سپس نوش جانکنید