تمبرهندی کلی خاصیت دارد که یکی از آنها مقابله با دیابت و « چاقی » است !
در واقع میوه تمبر هندی با کاهش فشار بر لوزالمعده موجب کاهش سطح گلوکز خون میشود بعلاوه به کاهش وزن کمک کرده و در کنار بهبود مقاومت انسولین در افراد مبتلا به دیابت، چربیها را کاهش میدهد
به ما بپیوندید برای زندگ
/////////////////////////////////ی سالم و بدون دیابت
@diabet_iran
خرمای هندی ؛ یار مهربان کبد
تمر هندی ؛ هر سه تا ۱۰ عدد آن همچون دانههای باقلا در غلافی قرار گرفته و بر خلاف خرمای معمولی طعم ترش و ملسی داشته و کمکالریتر است.
طبع سردی دارد و مصرف آن در این روزهای داغ به رفع تشنگی و کاهش حرارت درونی بدن کمک میکند.
تمر هندی انواع ترش، ملس و شیرین دارد. غنی از ویتامین C، کلسیم و پتاسیم است، اما ویتامین A و سدیم ندارد.
به دلیل ترکیبات اسیدی طبع سردی داشته و با تقلیل اخلاط گرم، دمای بدن را سریع پایین آورده و رفعکننده گرمازدگی، خارش، کهیر، التهابات پوستی، جوش صورت، تنگی نفس ناشی از گرما و تهوع است. صفرا بر خوبی است و از این رو یار مهربان کبد و تنظیم کننده چربی و تا حدودی کنترلکننده کلسترول خون است.
پتاسیم، بیشترین چیزی است که در آن وجود دارد و در نتیجه میوهای مفید برای مبتلایان به پرفشاری خون است.
این میوه برای افراد سیگاری که ویتامین C بدن آنها بشدت تحلیل میرود، موثر است و باعث تقویت قدرت ارتجاعی عروق خونی میشود و دوست صمیمی قلب است.
مصرف بیش از حد تمر هندی سبب زخم روده، سنگینی معده و سرفه میشود. برای ریه و طحال خوب نیست و در افراد سرد مزاج و سالمندان باعث سستی و ضعف اعصاب شده و اگر از انواع فرآوری شده آن استفاده کنید به دلیل نمک بالایی که به آن میافزایند، موجب فشار خون می شود.
دکتر محمد احمدیان (متخصص طب سنتی ایرانی )
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
@persianmedicine
تمبرهندی کلی خاصیت دارد که یکی از آنها مقابله با دیابت و « چاقی » است !
در واقع میوه تمبر هندی با کاهش فشار بر لوزالمعده موجب کاهش سطح گلوکز خون میشود بعلاوه به کاهش وزن کمک کرده و در کنار بهبود مقاومت انسولین در افراد مبتلا به دیابت، چربیها را کاهش میدهد
به ما بپیوندید برای زندگ
/////////////////////////////////ی سالم و بدون دیابت
@diabet_iran
خرمای هندی ؛ یار مهربان کبد
تمر هندی ؛ هر سه تا ۱۰ عدد آن همچون دانههای باقلا در غلافی قرار گرفته و بر خلاف خرمای معمولی طعم ترش و ملسی داشته و کمکالریتر است.
طبع سردی دارد و مصرف آن در این روزهای داغ به رفع تشنگی و کاهش حرارت درونی بدن کمک میکند.
تمر هندی انواع ترش، ملس و شیرین دارد. غنی از ویتامین C، کلسیم و پتاسیم است، اما ویتامین A و سدیم ندارد.
به دلیل ترکیبات اسیدی طبع سردی داشته و با تقلیل اخلاط گرم، دمای بدن را سریع پایین آورده و رفعکننده گرمازدگی، خارش، کهیر، التهابات پوستی، جوش صورت، تنگی نفس ناشی از گرما و تهوع است. صفرا بر خوبی است و از این رو یار مهربان کبد و تنظیم کننده چربی و تا حدودی کنترلکننده کلسترول خون است.
پتاسیم، بیشترین چیزی است که در آن وجود دارد و در نتیجه میوهای مفید برای مبتلایان به پرفشاری خون است.
این میوه برای افراد سیگاری که ویتامین C بدن آنها بشدت تحلیل میرود، موثر است و باعث تقویت قدرت ارتجاعی عروق خونی میشود و دوست صمیمی قلب است.
مصرف بیش از حد تمر هندی سبب زخم روده، سنگینی معده و سرفه میشود. برای ریه و طحال خوب نیست و در افراد سرد مزاج و سالمندان باعث سستی و ضعف اعصاب شده و اگر از انواع فرآوری شده آن استفاده کنید به دلیل نمک بالایی که به آن میافزایند، موجب فشار خون می شود.
دکتر محمد احمدیان (متخصص طب سنتی ایرانی )
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
@persianmedicine
از دیدگاه طب سنتی تمر هندی خواص درمانی زیادی دارد و مصرف آن در فصول گرم سال بویژه در فاصله افطار تا سحر برای گرم مزاجان بسیار مفید و برای رفع عطش و خشکی دهان مناسب است.
طبع تمر هندی سرد و خشک است و انواع شیرین، ملس و ترش دارد؛ هرچه ترشتر باشد مزاج آن قویتر است و برای گرم مزاجان و کسانی که مشکلات ناشی از گرما و صفرا دارند بسیار مفید است.
چون تمر هندی ملین و دفع کننده اخلاط زاید و مضر بدن همچون سودا و صفراست، ریشه بروز بسیاری از بیماریها و حساسیتها را از بین میبرد…
و افرادی که دچار یبوست هستند میتوانند بعد از مصرف هر وعده غذایی یک عدد میوه تمبر هندی تازه را از غلاف آن بیرون آورده و میل کنند، ضمن اینکه مصرف مقدار کمی از آن در وعده سحر برای رفع عطش و خشکی دهان مناسب است.
به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید
@DrMirghazanfari
////////////////////////////////
تمرهندی (بخش دوم)
تمرهندیهای خارج شده از پوسته و فرآوری شده که دارای افزودنیهایی هستند اغلب ممکن است عوارضی همچون حساسیت و جوشهای پوستی ایجاد کنند، ضمن اینکه انواع غیربهداشتی آن میتواند موجب مسمومیت و بروز اسهالهای ساده یا خونی شود.
تمرهندی نوعی چاشنی محسوب میشود و به عنوان ملس و ترش کننده غذاهای با طبع گرم استفاده میشود و میتواند جایگزین لیمو، آب لیمو، سرکه، آبغوره و… باشد.
سرد مزاجان برای رفع عوارض و بهرهمندی از تمرهندی میتوانند آن را خیسانده، قدری حرارت داده، له و صاف کرده، با مقداری شکر یا نبات روی شعله قوام آورده و به عنوان مایه شربت استفاده کنند.