#غذای_مانده
غذایی که بعد از پخت سرد شود و دوباره گرم شود. هر چقدر هم بیشتر بماند ضررهای آن بیشتر میشود.
این غذا خون صالح در بدن تولید نمیکند
و باعث افزایش خلط سودای ناصالح در بدن میشود.
غذای مانده منشأ ایجاد سرطان مخصوصا سرطانهای دستگاه گوارش و انواع کیست ها در بدن میشود.
یکی از انواع غذای مانده، انواع کنسروهای بازاری است که البته با اضافه شدن مواد نگهدارنده، سمیت و ضرر آن بسیار بیشتر میشود.
°Join: @Soudavi
/////////////////////////////////////
در کنسروها از مواد نگهدارنده به نام ” ادتا ” استفاده می شود.
“ادتا” بدن انسان را دچار کم خونی و فقر آهن می کند.
موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
نشردهید