بادمجان را هرگز سرخ نکنید !
خوردن بادمجان به صورت خام و پخته موجب تقویت استخوان، کاهش استرس، کنترل دیابت و سلامت قلب میشود.
+ اما سرخ کرده آن به دلیل جذب بالای چربی موجب نابودی قلب میشود.
به ما بپیوندید برای زندگی سالم و بدون دیابت
@diabet_iran
توصیه موکد میشه بادمجان به روش بخارپز + یا به روش روی سنگ کوره نانوایی پخته و میل شود
سوداوی ها و کسانیکه دارای غلظت خون هستند پرهیز کنند و یا درایام آنفولانزا مصرف نشود
//////////////////////////////////////
مضرات مصرف زیاد #بادمجان
مصرف زیاد آن باعث تیرگی پوست، غلظت خون، واریس، تشدید غم و اندوه، افسردگی، ضعف معده، درد چشم سوداوی، بواسیر و کولیت می شود.
اگرچه طبع بادمجان گرم و خشک است با این وجود در تولید سودا موثر است، لذا مصرف آن در فصل پاییز توصیه نمی شود.
@soroshesalamati
/////////////////////////////////
مضرات مصرف زیاد بادمجان
سردرد
بواسیر
درد پهلو
چشم درد
جوش های دهان
زرد شدن پوست
بهتر است با گوشت پخته شود تا برای بدن مفید باشد.
خوردن آن با سرکه موجب یبوست میشود.
منبع:کانال ترفند
موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
////////////////////////////
مشکلاتی که بادمجان برای شما می تواند ایجاد کند
بادمجان کوچک(نارس) باعث ایجاد لکههای سیاه صورت سردرد و جوشهای دهان میشود.
وجود آلکالوئید سولاتین حتی مقادیر کم آن در معدههای ضعیف ممکن است اختلالات مسمومیتی ضعیفی ایجاد کند.
و همچنین مصرف زیاد و به تنهایی بادمجان امکان ایجاد درد پهلو، زهار( روییدن موروی الت تناسلی )، بواسیر و درد چشم سوداوی را در پی خواهد داشت.
به همین علت پخت آن با گوشت و روغن و گاهی با سرکه یا آب انار ترش و شیرین توصیه شده است.
@TebbolAeme