آخرین مطلب

بادمجان محاسن و مضرات بر مبنای طب سنتی

💊💊💊💊بادمجان را هرگز سرخ نکنید !❌

▫️خوردن بادمجان به صورت خام و پخته موجب تقویت استخوان، کاهش استرس، کنترل دیابت و سلامت قلب میشود.

+ اما سرخ کرده آن به دلیل جذب بالای چربی موجب نابودی قلب میشود.

🍃🌺 به ما بپیوندید برای زندگی سالم و بدون دیابت🌺🍃

💉 @diabet_iran💊
توصیه موکد میشه بادمجان به روش بخارپز + یا به روش روی سنگ کوره نانوایی پخته و میل شود
سوداوی ها و کسانیکه دارای غلظت خون هستند پرهیز کنند و یا درایام آنفولانزا مصرف نشود

//////////////////////////////////////

🅾️مضرات مصرف زیاد #بادمجان

🍆 مصرف زیاد آن باعث تیرگی پوست، غلظت خون، واریس، تشدید غم و اندوه، افسردگی، ضعف معده، درد چشم سوداوی، بواسیر و کولیت می شود.

🍆 اگرچه طبع بادمجان گرم و خشک است با این وجود در تولید سودا موثر است، لذا مصرف آن در فصل پاییز توصیه نمی شود.

@soroshesalamati

/////////////////////////////////

👈‍ مضرات مصرف زیاد بادمجان

🔸سردرد
🔸بواسیر
🔸درد پهلو
🔸چشم درد
🔸جوش های دهان
🔸زرد شدن پوست

👈بهتر است با گوشت پخته شود تا برای بدن مفید باشد.

👈خوردن آن با سرکه موجب یبوست میشود.

⬅️منبع:کانال ترفند‍

💠موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
@partosabzehasti
////////////////////////////

🔺 مشکلاتی که بادمجان برای شما می تواند ایجاد کند

🔸 بادمجان کوچک(نارس) باعث ایجاد لکه‌های سیاه صورت سردرد و جوش‌های دهان می‌شود.

🔸 وجود آلکالوئید سولاتین حتی مقادیر کم آن در معده‌های ضعیف ممکن است اختلالات مسمومیتی ضعیفی ایجاد کند.

🔸 و همچنین مصرف زیاد و به تنهایی بادمجان امکان ایجاد درد پهلو، زهار( روییدن موروی الت تناسلی )، بواسیر و درد چشم سوداوی را در پی خواهد داشت.

🔸به همین علت پخت آن با گوشت و روغن و گاهی با سرکه یا آب انار ترش و شیرین توصیه شده است.

🌿 @TebbolAeme 🌿