آخرین مطلب

چغندر و یا لبو و خاصیت و مضراتش بر مبنای طب اسلامی و طب سنتی

☎️☎️☎️📞📞📞پرسش

استاد نظرتون در مورد چغندر ( لبو)  با توجه به مزاج  سوداوی و بلغمی من چیه

💊💊💊پاسخ
برای شما لبو خوری مضره و کلا معصومین ع فرمودند لبو نخورید چون سودا را رشد میدهد
مصلحات لبو مصرف شود مثلا عسل یک قاشق
برعکس مصرف برگ چغندر بالاخص دراین هوای الوده درآشجات بسیار مفیداست و معصومین ع تاکید فراوان داشته اند
💊💊چغندر ( لبو) از منظر طب سنتی تا چه میزان مصرف شود

??چغندر( لبو ) دارای مزاج معتدل نزدیک به سردی و تری است .
امام رضاع : خوردن چغندر ( پخته ) عقل را قوت می بخشد و خون را تصفیه میکند .
خوردن چغندر خام برای روده های سرد مزاج بشدت مضر و بایستی پخته شده و اب ومغزش مصرف شود
لبو آرام بخش + اسهال افراد مزاج گرم را مسدود میکند+ برای افراد صفراوی مزاج یعنی گرم و خشک در آش جو بسیار مفید +اب پخته آن ورم مثانه  مزاج گرم را مرتفع میکند+برای یبوست افراد صفراوی  یعنی کسی که سه بار در روز دفع مزاج ندارد خیلی کارساز است+بایستی با عدسی خورده شود+ اعتدال در مصرف الزامیست

/////////////////////////////////////

🔹لبو سرشار ازکلسیم، منگنز، پتاسیم، آهن،الکل گیاهی، پروتئین و فیبراست

🔸خاصیت ضد سرطان، ضدالتهاب، آنتی اکسیدان، تقویت دستگاه ایمنی، افزایش قدرت جذب اکسیژن در سلولها، و سم زدایی را دارد

🌿 @TebbolAeme 🌿