آخرین مطلب

هویج پخته و خاصیت ذاتی آن بر مبنای طب سنتی

💊💊💊هویج را بپزید👇

مصرف هویج به صورت پخته بهتر است. هویج ها وقتی پخته می شوند بتاڪاروتن را آزاد می ڪنند. بتاڪاروتن استخوان ها، سیستم ایمنی و بینایی را تقویت می ڪند. ما با پختن هویج بتاڪاروتن آن ها را آزاد می ڪنیم و به این ترتیب بدن به راحتی می تواند آن را جذب ڪند، به همین علت بهتر است هویج را ڪمی بپزیم و بعد بخوریم.
@soroshesalamati

///////////////////////////////////////////

با هویج، ریه‌هاتون رو تقویت کنید!

◽️هویج منبع غنی از بتا کاروتن «ویتامین A» است که با پیشگیری از پیشرفت مشکلات تنفسی، سلامت ریه‌ها را بهبود میبخشد. همچنین سرشار از ویتامین C است که تاثیر آنتی اکسیدانی آن به پاک سازی ریه‌ها کمک کرده و مانع از کار افتادگی آنها میشود

▫️دیگر ترکیبات آنتی‌اکسیدانی هویج مانند لیکوپن، لوتئین و زآزانتین با رادیکال‌های آزاد مقابله کرده و از ابتلا به سرطان ریه و پیشرفت آن پیشگیری میکنند

🆔 @MajalePezshki 🩺🦠

///////////////////////////////////////////////

خواص هویج که از آنها بی خبرید👌

🥕هویج رنده شده+آبلیمو=وزن دهنده کودکان
هویج پخته+کته ماش=ضد اسهال
آب هویج تازه=ضدیبوست
برگ هویج=استخوانساز
هویج تلخی آب لیمو رابه خودمیگیرد. درون بطری آبلیمو هویج بیاندازید.

@tebesonati99
🌹🌹نظرتکمیلی معارفی 🔻
دهها خاصیت تکمیلی درسایت خودم کلیک کن
http://tajarobteb.ir/?s=%D9%87%D9%88%DB%8C%D8%AC