آخرین مطلب

خرمالو و خاصیت آن بر مبنای طب سنتی

🌿نکته های شنیدنی🌿

#خرمالو

🔸خرمالو که در غرب سیب شرقی نامیده می شود، سرشار از آب و بتاکاروتن است.
🔸بتاکاروتن، پیش ساز ویتامین A بوده و در داخل بدن می تواند به ویتامین A تبدیل شود.
🔸از مهمترین خواص بتاکاروتن، می توان به خاصیت آنتی اکسیدانی آن اشاره نمود.
🔸بتاکاروتن می تواند از بروز بیماری های قلبی عروقی، سرطان و التهاب جلوگیری کند و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن گردد.
🔸میوه رسیده خرمالو، سینه را نرم می کند و از آن برای درمان اسهال خونی هم می توان استفاده کرد.
🔸خرمالو سرشار از پتاسیم و منیزیم است، به همین دلیل مصرف آن برای فشار خونی ها و بیماران قلبی عروقی مفید است.
🔸دانه میوه خرمالو (نوع قدیمی و پرورش نیافته آن) که کوبیده و به صورت گرد در آمده باشد، سنگ کلیه و مثانه را دفع می کند.
🔸بیماران دیابتی به لحاظ دارا بودن قند فراوان در این میوه، باید از مصرف بیش از حد آن اجتناب کنند.
🔸خرمالو جزو میوه های پر انرژی محسوب می شود، اما افرادی که دارای اضافه وزن هستند، نباید در مصرف آن زیاده روی کنند.

✅برگرفته از سایت حکیم دکتر روازاده
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌐 ravazadeh.com
✅ کانال رسمی حکیم دکتر روازاده

🆔 https://twitter.com/drravazadeh

🆔 t.me/ravazadeh

➡️ @ravazadeh

📸 Instagram.com/dr.ravazadeh

🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺

🌺🍃 خرمالو مزاج گرم و تر دارد .

🍃میوه رسیده آن ؛خاصیت ملینی دارد
و حالت پخته آن به عنوان مرهم نرم‌کننده دستگاه گوارش و رفع‌کننده یبوست است.

🍃میوه نارس خرمالو ؛به دلیل خاصیت قابض و جمع‌کننده‌ای که دارد برای درمان بیماری‌های گوارشی، اسهال خونی طولانی و مزمن، هضم غذا، سیستم تنفسی، نرم‌کردن سینه وگلو، برخی آسم‌ها، سلامت دهان و لثه‌ها، عارضه‌های لثه و التهاب و خونریزی‌های آن مفید است.

°Join: @Mezajshenasi12
t.me/Mezajshenasi12
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺

🍑#خرمالو

🍑#خرمالو یکی انرژی زا طبیعی است:

🍑خرمالو میوه بسیار شیرین و حاوی شکر است که به عنوان یک انرژی زا طبیعی عمل می کند. از این رو، کودکان و همچنین آن هایی که در تمرینات فیزیکی و همچنین فعالیت های ورزشی نیاز به مقدار زیادی انرژی دارند ، می توانند از این میوه بهره مند شوند.

🍑 هم چنین قند و پتاسیم بالای آن به از بین بردن خستگی کمک می کند.

🍑کسانی که دچار استرس و خستگی می شوند باید خرمالو را در رژیم غذایی خود بگنجانند.

@soroshesalamati

🟢 🟢 خرمالو (بخش یک) 🟢

🩸خرمالو دارای مزاج گرم و تر است و میوه خوبی از نظر تولید خون در بدن است. برای اکثر مزاج‌ها مناسب است و حرارت خیلی بالایی هم ندارد که در افراد ایجاد حساسیت کند. اما برای بعضی افراد حالت آلرژن را دارد و عطسه و سرفه ایجاد می‌کند.

👅 مخصوصا اگر خرمالو رسیده نباشد، حالت جمع شدگی در دهان ایجاد می‌کند که نشانه قابض بودن آن است که برای پرزهای معده و تقویت عمل هضم بسیار مفید است .

🩺 افرادی که دچار بیماریهای التهابی روده (IBD) مانند بیماری کرون و کولیت اولسراتیو هستند، می‌توانند از خاصیت جمع‌کنندگی خرمالو (قدری نارس) نفع ببرند و خونریزی گوارشی خود را کنترل کنند.

📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید

👇👇👇
@DrMirghazanfari
خرمالو (بخش دوم) 🟢

💫 در صورتی که فرد مشکل معده نداشته باشد، گاهی توصیه می شود از پوست خرمالو هم استفاده کند. چرا که پوست میوه می‌تواند پرزهای معده را دباغی کند.

✔️ اگر همیشه از غذاهای نرم استفاده کنیم، دچار شلی و لزج شدن سطح داخلی معده و روده می‌شویم. در معده و روده به زبری و حالت سمباده نیاز است تا بتواند غذا را ریز و هضم کند.

🍞 خوردن گاه گاهی چیزهای قدری سفت مثل پوست میوه ها و سبوس به این امر کمک می کند.

📣به کانال «بفرمایید سلامتی» بپیوندید

👇👇👇
@DrMirghazanfari

///////////////////////////////////

⛔️⛔️💊💊بهداشت نیوز : دکتر عابدی از ایجاد بروز انسداد معده و روده در اثر مصرف بیش از اندازه خرمالو خبر داد و گفت: هموطنان اصراری به خوردن بیش از یک عدد خرمالو در روز نداشته باشند.

/////////////////////////////////////

#خرمالو
🔸خرمالو که در غرب سیب شرقی نامیده می شود، سرشار از آب و بتاکاروتن است.
🔸بتاکاروتن، پیش ساز ویتامین A بوده و در داخل بدن می تواند به ویتامین A تبدیل شود.
🔸از مهمترین خواص بتاکاروتن، می توان به خاصیت آنتی اکسیدانی آن اشاره نمود.
🔸بتاکاروتن می تواند از بروز بیماری های قلبی عروقی، سرطان و التهاب جلوگیری کند و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن گردد.
🔸میوه رسیده خرمالو، سینه را نرم می کند و از آن برای درمان اسهال خونی هم می توان استفاده کرد.
🔸خرمالو سرشار از پتاسیم و منیزیم است، به همین دلیل مصرف آن برای فشار خونی ها و بیماران قلبی عروقی مفید است.
🔸دانه میوه خرمالو (نوع قدیمی و پرورش نیافته آن) که کوبیده و به صورت گرد در آمده باشد، سنگ کلیه و مثانه را دفع می کند.
🔸بیماران دیابتی به لحاظ دارا بودن قند فراوان در این میوه، باید از مصرف بیش از حد آن اجتناب کنند.
🔸خرمالو جزو میوه های پر انرژی محسوب می شود، اما افرادی که دارای اضافه وزن هستند، نباید در مصرف آن زیاده روی کنند.
✅برگرفته از سایت حکیم دکتر روازاده

///////////////////////

📚📚خرمالو مزاج گرم و تر دارد .
🍃میوه رسیده آن ؛خاصیت ملینی دارد
و حالت پخته آن به عنوان مرهم نرم‌کننده دستگاه گوارش و رفع‌کننده یبوست است.
🍃میوه نارس خرمالو ؛به دلیل خاصیت قابض و جمع‌کننده‌ای که دارد برای درمان بیماری‌های گوارشی، اسهال خونی طولانی و مزمن، هضم غذا، سیستم تنفسی، نرم‌کردن سینه وگلو، برخی آسم‌ها، سلامت دهان و لثه‌ها، عارضه‌های لثه و التهاب و خونریزی‌های آن مفید است.

////////////////////////////////

📚📚تقویت معده و روده با مصرف خرمالوی نارس
سلامت آنلاین- به گفته یک متخصص فیزیولوژی ، خرمالوی نارس با این که بسیار گس و قابض است و حالت جمع‌شدگی در دهان ایجاد می‌کند، بهترین و موثرترین دارو، برای تقویت معده و التیام بیماری‌های التهابی روده است.
دکتر سید مهدی میرغضنفری در گفتگو با سلامت آنلاین افزود: خرمالویی که رسیده نباشد، حالت جمع شدگی در دهان ایجاد می‌کندکه نشانه قابض بودن آن است و برای پرزهای معده و تقویت عمل هضم بسیار مفید است. همچنین افرادی که دچار بیماری های التهابی روده (IBD) مانند بیماری کرون و کولیت اولسراتیو هستند، می‌توانند از خاصیت جمع‌کنندگی خرمالویی که قدری نارس است نفع ببرند و خونریزی گوارشی خود را کنترل کنند.
این متخصص به افرادی که مشکل معدوی ندارند توصیه کرد گاهی از پوست خرمالو استفاده کنند، چرا که پوست این میوه می‌تواند پرزهای معده را دباغی کند.
وی با اشاره به اینکه اگر همیشه از غذاهای نرم استفاده کنیم، دچار شلی و لزج شدن سطح داخلی معده و روده می‌شویم گفت: معده و روده باید اندکی زبر و حالت سمباده داشته باشند تا بتواند غذا را ریز و هضم کنند و از دستگاه گوارش عبور دهند، در نتیجه خوردن گهگاه میوه های گس و قابض همچون خرمالو، پوست میوه ها و سبوس کمک بهتری به هضم مواد مواد معدنی موجود در غذاها می کند.
این عضو هیئت علمی دانشگاه، ضمن اشاره به اینکه خرمالو می تواند به تولید خون در بدن کمک کند گفت: با این که خرمالو طبع گرم و تر دارد، اما حرارت خیلی بالایی در بدن ایجاد نمی کند و برای اکثر مزاج‌ها مناسب است؛ با این حال، در برخی افراد حالت آلرژن دارد و ایجاد حساسیت می کند و ممکن است باعث بروز عطسه و سرفه شود. این افراد باید در مصرف خرمالوجانب احتیاط را داشته باشند
http://mirghazanfari.ir/post-367.html

/////////////////////////////////////////////////////

خرمالو و درمانگری برای گوارش و فشارخون و چربی و آنتی اکسیدان بر مبنای طب سنتی

خرمالو شناسی و خاصیت ان
از جمله خواص خرمالو می توان به رفع سینه‌درد، درمان اسهال خونی، بیماران کبدی، کلیوی و نقرسی،کاهش چربی خون و…اشاره کرد.
فتاحی کارشناس تغذیه گفت: میوه خرمالو دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان و ماده مغذی دیگر است که باعث می شود رادیکالهای آزاد را خنثی کند و از بروز مشکلاتی از جمله سرطان جلوگیری کند.
وی اظهار داشت: خرمالو یک ماده انرژی‌زاست که حاوی میزان زیادی ویتامین C است و این ویتامین برای تقویت سیستم ایمنی بدن لازم و ضروری است.
وی ادامه داد: خرمالو همچنین حاوی مقدار زیادی پتاسیم و منیزیم است که با کلسترول و فشار خون بالا مقابله می‌کند.
وی با بیان اینکه این میوه حاوی مقدار زیادی قند است، گفت: مصرف زیاد این میوه برای مبتلایان به دیابت مفید نیست ولی برای سلامتی چشم و حفاظت از شبکیه چشم بسیار مفید بوده مصرف حداقل یک عدد در روز ضروری است