آخرین مطلب

گوشت خوری مزایا و معایب آن بر مبنای طب اسلامی و طب سنتی

💠 امام صادق علیه السلام:هر کس چهل روز خوردن گوشت را ترک کند، بداخلاق مى گردد.

📚 محاسن، ج ۲، ص ۲۵۵

@soroshesalamati

////////////////////////////////////////

💊💊💊💊📚📚⛔️⛔️⛔️❇️ با گوشت چی بخوریم؟
✔️ آب‌لیمو تازه، سبزی خوردن، سماق ، گوجه و پیاز

⭕️ با گوشت چی نخوریم؟
✔️ سس، دوغ، ماست، نوشابه، دلستر و ترشی

🌺 @drhasanati☘️

////////////////////////////////////////

📌 گوشت بعد از ذبح کردن و تکه تکه کردن حتما باید شسته بشود

🥩 گوشت بعد از ذبح کردن و تکه تکه کردن حتما باید شسته بشود.
قبل از پختن گوشت بهتر است آنرا تکه تکه کرد و مدتی در آب خیس کرد تا بماند سپس آنرا شست و استفاده کرد.

💠 در روایت آمده است:

برادرم عیسی (ع) از شهری می‌گذشت مردم آنجا صورت های زرد و چشم های آبی داشتند به حضرت شکایت کردند فرمود درمان با خود شما است شما هنگامی که گوشت مصرف می‌کنید بدون شستن می‌پزید و هیچ چیزی از دنیا نمی‌رود مگر اینکه جنابت دارد و آن ها بعد از آن گوشت ها را شستند و بیماری های آن ها برطرف شد.

🥩 امروزه در قصابی ها و کبابی ها گوشت را نشسته می‌پزند زیرا گوشت خوشمزه تر می‌شود و یک حالت شیرینی یه خود می‌گیرد.

🥩 سعی می‌کنند که خون به همراه گوشت بماند تا هم بیشتر بشود و هم طعم گوشت بهتر بشود که اینکار ضرر دارد.

🥩 کبابی ها گوشت شسته را قبول نمی‌کند و می‌گویند می‌افتد که اشتباه است زیرا موجب بیماری و غلبه‌ی صفراء می‌شود.

🌿 @TebbolAeme 🌿