کندر در بارداری
اگر طبیعت مادر (و حتی پدر) و مکان و فصل مصرف، گرم باشد، توصیه می شود کندر مصرف نشود چرا که احتمال بیش فعالی در کودکی را بالا می برد.
بهترین زمان مصرف کندر، حدود ۷-۱۰ روز بین هفته ١٢ تا ١۶ بارداری است.
توصیه می شود که کندر قورت داده نشود، بلکه هر شب به اندازه یک نخود جویده شود و آبش قورت داده شود.
یا کندر را شب تا صبح در یک استکان آب خیساند و صبح آب آن را خورد.
به علت وجود کندرهای تقلبی در عطاری ها، می توان توصیه کرد که به جای آن سقز را بجوند.
دکتر فاطمه مرادی (متخصص طب سنتی ایران )
#انجمن_علمی_طب_سنتی_ایران
@persianmedicine