آخرین مطلب

پاکسازی،ویژه کبد و قلب و عروق بر مبنای طب سنتی

💊💊💊پاکسازی،ویژه کبد و قلب و عروق بر مبنای طب سنتی

امروزه با روی آوردن مردم به استفاده از غذا‌های آماده که سرشار از افزودنی‌های مصنوعی و مضر برای سلامتی هستند، بیماری‌های کبدی افزایش یافته و افراد بیشتر در معرض چنین بیماری‌هایی قرار می‌گیرند. کبد، عضوی حیاتی است که در بدن وظیفه سم زدایی و سوزاندن چربی‌های ذخیره شده در بافت‌ها را به عهده دارد؛ بنابراین پاکسازی این عضو حیاتی آن را برای از بین بردن کلسترول اضافی، سنگ مثانه و مواد زائد ذخیره شده در بدن آماده می‌کند؛ بنابراین سلامت کبد می‌تواند نقش مهمی در ایجاد سلامت بدن داشته باشد. عصاره سیر لیمو جعفری، معجونی بی نظیر در پاکسازی و سم زدایی کبد به شمار می‌رود که می‌تواند به سوزاندن چربی‌های اضافی ذخیره شده در اطراف بافت‌های بدن کمک کند و در کاهش وزن و لاغری موثر واقع شود.

با مصرف این عصاره، می‌توانید از تاثیر شگفت انگیز سیر، خواص لیمو و خواص جعفری به صورت یکجا برخوردار شوید. تهیه این عصاره‌ی شفابخش بسیار ساده بوده و در زمان کوتاهی امکان پذیر است؛ اما مداومت در استفاده از این معجون به ظاهر ساده می‌تواند تاثیر زیادی بر سلامت قلب شما داشته باشد.

مواد لازم
لیموی شیرازی بزرگ ۵ عدد
سیر ۳۰ حبه
جعفری پاک کرده ۲۰۰ گرم
آب ۱ لیتر

دستور تهیه:

سیر‌ها را پوست گرفته، بشویید و کنار بگذارید.
جعفری را پس از پاک کردن، تمیز بشویید و در آبکش بریزید تا آب آن گرفته شده و خشک شود، سپس آن را ساطوری کنید.
پوست لیمو‌ها را تمیز بشویید، آن‌ها را به دو نیم تقسیم کنید و دانه‌های آن را خارج کنید. سپس با پوست به صورت تکه‌های کوچک برش بزنید.
سیر، جعفری و لیمو را در مخلوط کن ریخته و اجازه دهید تا کاملا له شوند.
مخلوط را در قابلمه ریخته و یک لیتر آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و به محض جوش آمدن حرارت را خاموش کنید. مراقب باشید معجون نجوشد همین که اولین حباب‌ها ظاهر شد، آن را از روی حرارت بردارید.
اجازه دهید معجون خنک شود، سپس آن را از صافی عبو دهید.
عصاره سیر لیمو جعفری را در ظرف شیشه‌ای دردار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

چند نکته در طرز تهیه عصاره سیر لیمو جعفری

برای تهیه این عصاره از لیموی شیرازی زرد رنگ استفاده کنید. از آنجا که برای درست کردن این معجون از لیموی با پوست استفاده می‌شود، دقت کنید لیمو‌ها ارگانیک و عاری از سموم و آفت کش‌های مضر باشند.
برای اینکه پوست سیر‌ها راحت‌تر جدا شود، آن‌ها را در آب خیس کنید.
به دلیل استفاده از سیر خام در تهیه این عصاره ممکن است تحمل آن برای افرادی که بیماری گوارشی دارند، سخت باشد.
از آنجا که مواد مورد استفاده در تهیه این عصاره طبیعی هستند همه افراد حتی کسانی که بیماری خاصی ندارند، می‌توانند از آن استفاده کنند.
دوره استفاده از این عصاره، ۵ روز به میزان یک استکان است که بهتر است با معده خالی مصرف شود. سپس با طی یک دوره استراحت ۱۰ روزه می‌توانید مصرف را برای بار دوم به مدت ۵ روز تکرار کنید. بهتر است این دوره‌ی ۱۰ روزه‌ی مصرف را حداقل یک بار در سال اجرا کنید.
هرچند عصاره سیر لیمو جعفری یک معجون طبیعی است، ولی مصرف آن برای بیمارانی که گرفتگی عروق و چربی خون دارند و از دارو‌های شیمیایی استفاده می‌کنند، باید با نظر پزشک صورت گیرد.

برخی از خواص عصاره سیر لیمو جعفری

این عصاره دارای خاصیت چربی سوزی بوده و سطح کلسترول بد خون (LDL) را کاهش می‌دهد؛ بنابراین با این خاصیت می‌تواند به باز شدن گرفتگی عروق کمک کند.
عصاره سیر لیمو جعفری به پاک سازی و سم زدایی کبد کمک می‌کند و عملکرد آن را بهبود می‌بخشد.
با بهبور عملکرد کلیه، از تجمع مایعات در بدن جلوگیری می‌کند.
دارای خواص آنتی اکسیدانی بوده و در پیشگیری از ابتلا به سرطان موثر است. ویتامین C. موجود در جعفری برای تامین سلامت و شادابی پوست مفید بوده و کلاژن سازی جعفری می‌تواند در رفع چین و چروک‌های ریز و حتی زخم‌های پوستی موثر واقع شود.
با تقویت سیستم ایمنی بدن، باعث کاهش ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.
این عصاره با داشتن جعفری، در کاهش وزن و انباشتگی چربی‌ها موثر بوده و اشتها را کنترل می‌کند، بنابراین مصرف آن برای افرادی که تمایل به کاهش وزن و لاغری دارند، می‌تواند موثر واقع شود.

هشدار: به دلیل وجود سیر در عصاره سیر لیمو جعفری، بهتر است زنان باردار و مادران شیرده از خوردن آن اجتناب ورزند.