آخرین مطلب

انگور و خاصیت آن بر مبنای طب سنتی

💊💊📚سلسله جلسات معرفی انگور از دیدگاه طب ایرانی-اسلامی
📕جلسه :اول
✅نامها:
نام لاتین : Grapeیا Vine tree
نام علمی : Vitis vinifera
نام عربی : شجره العنب
نامهای دیگر انگور : مو ، رز،بوداوه ،تاک ،آمباسلوقی
✅ریخت شناسی درخت انگور:
درخت انگور که درخت مو نیز نامیده می شود؛ درختچه ای بالا رونده که از دیوار و درختان مجاور بالا می رود .ساقه ی آن گره دار و دارای برگ های متناوب است .
برگ های انگوردارای پنج لوپ دندانه دار و به رنگ سبز تیره می باشد. گل های آن کوچک ، مجتمع و بصورت خوشه ظا هر می شود . میوه درخت انگور ، گوشت دار ، شیرین و به رنگ های مختلف است
✅قسمتهای قابل استفاده:
میوه انگور ، برگ انگور، غوره، روغن هسته انگور ، هسته انگور ، پوست انگور، خشک شده آن به صورت مویز، سرکه، کشمش
✅مزاج :
طبیعت انگور رسیده در آخر اول گرم و تر و بسیار شیرین آن را تا دوم گرم و تر دانسته اند.
⛔️مضرات:
زیاده روی در مصرف آب انگور به طور مداوم ایجاد سنگ کلیه می کند.
آنها که معده ی ضعیفی دارند باید انگور را بدون پوست بخورند.
انگور برای معده مرطوب و نفاخ مضر می باشد و ایجاد نفخ می کند، مصلح آن زیره و رازیانه است.
👈 ادامه دارد ….

///////////////////////////////////////

💊💊📚سلسله جلسات معرفی انگور از دیدگاه طب ایرانی-اسلامی
📕جلسه : دوم
⛔️مضرات:
انگور برای انسدادهای جگر و طحال و قولنج ریحی و کلیه مضر و مصلح آن تخم کرفس است.
همچنین انگور ملین و ایجاد کننده تشنگی و مصلح آن سکنجبین ( ترش و شیرین ) و غذاهای ترش است و آب سرد بعد از انگور باعث فساد آن و تشنگی و تبهای عفونی می باشد.
✅نکات :
🔹همه انواع انگور به خاطر سرعت تبخیر مضر سر و مثانه است ، که مصلح آن انارشیرین هست .
🔹هیچ وقت انگور را نباید پخت ، خواص انگور با پختن تغییر می کند.
🔸خون حاصل از انگور صالح تر از خون خرمای تر است.
🔹اگر وقت جدا کردن خوشه ، آنرا در آب خرفه طلا کنند مدت کثیری می ماند و اگر در آب شوید تر کنند و بیاویزند تا یکسال باقی می ماند.
🔹انگور تازه نفاخ و ملین است . مصلح آن سکنجبین است.
🔸انگوری که پوست آن اندکی پژمرده باشد کثیرالغذاتر از انجیر است ونفخ آن کمتر است و مفید برای معده و محرک اشتها و مقوی بدن و چاق کننده و افزاینده خون صالحه و منضج و ملین است.
🔹آب انگور سریع النفوذ و مفید برای معده می باشد .
👈 ادامه دارد ….

////////////////////////////////

💊📚سلسله جلسات معرفی انگور از دیدگاه طب ایرانی -اسلامی
📕جلسه: سوم
✅خواص و اثرات درمانی انگور:
۱⃣مصفای خون
۲⃣دفع کننده مواد سوداوی و سوخته
۳⃣منضج
۴⃣جالی ( جلا دهنده)
۵⃣موافق حال قلب وریه
۶⃣مقوی و چاق کننده بدن
۷⃣زیاد کننده پیه کلیه
۸⃣انگور شیرین مهیج قوه باء ( جنسی)و مدر بول(ادرار آور) است.
۹⃣اخلاط بدن را متعادل می کند.
🔟بسیار مقوی و مغذی است
۱⃣۱⃣خون را تصفیه می کند .
۲⃣۱⃣سینه و ریه را صاف و تمیز می کند .
۳⃣۱⃣بر طرف کننده یبوست است.
۴⃣۱⃣برای درمان معده و روده مفید است.
۵⃣۱⃣در درمان سل ریوی و سیاه سرفه موثر است .
۶⃣۱⃣برای درمان اسهال خونی از انگور استفاده می کنند.
۷⃣۱⃣انگور بهترین میوه برای کسانی که می خواهند لاغر شوند و بدن خودرا از اسید اوریک، سنگ صفراوی و مسمومیت های مزمن( مسمومیت های سرب و جیوه) پاک کنند.اینگونه افراد باید هرهفته به مدت دو روز فقط آب انگور بخورند و رژیم آب انگور بگیرند. به این صورت که هر دو ساعت یک بار آب انگور تازه را بگیرند و بنوشند.مقدار مصرف انگور دو کیلو است. دراین دو روز نباید غذای دیگری مصرف کنند فقط می توانند آب بنوشند .
👈 ادامه دارد ….

////////////////////////////

📚سلسله جلسات معرفی انگور از دیدگاه طب ایرانی-اسلامی
📕جلسه :چهارم
✅خواص و اثرات درمانی :
۸⃣۱⃣برای درمان نقرس بسیار مفید است.
۹⃣۱⃣رژیم آب انگور برای مبتلایان به سل ریوی و بواسیر مفید است.
۰⃣۲⃣برای تقویت و طراوت پوست و روشن کردن رنگ پوست آب انگور تازه را با یک تکه پنبه به صورت بمالید و پس از ده دقیقه با آب نیم گرم محتوی کمی جوش شیرین بشویید.
۰⃣۲⃣هضم آن آسان وجذب آن در بدن کامل است .
۱⃣۲⃣هرکیلو انگور معادل دوکیلو گوشت ،حرارت بدن راتامین می کند .
۲⃣۲⃣انگور از ترش کردن وسوء هاضمه جلوگیری می کند .
۳⃣۲⃣ کلسترول خون را تنظیم می کند.
۴⃣۲⃣ ضد سرطان
۵⃣۲⃣ مقوی افراد کم خون
۶⃣۲⃣انگورهایی که رنگ تیره دارند از گرفتگی عروق جلوگیری می کنند .
۷⃣۲⃣مصرف انگور وعصاره آن جهت رفع بیماری آسم مفید است.
👈 ادامه دارد ….

///////////////////////

💊💊💊💊📚سلسله جلسات معرفی انگور از دیدگاه طب ایرانی-اسلامی
📕جلسه:پنجم
✅سرکه انگور:
💠سرکه از اکثر چیزها مانند انگور، مویز، خرما، انجیر، شکر، آب نیشکر، عسل و میوه های آبدار و شیرین و از حبوبات مانند برنج به دست می آید.
💠بهترین همه سرکه ها انگوری است که آب آن را گرفته ،صاف نموده و یا بدون تصفیه به سرکه تبدیل می کنند.
❇️در طبیعت سرد وخشک است وسریع النفوذ وفورا در تمام عروق نفوذ می کند .
❇️مصلح آن شیرینیهای طبیعی ، آبگوشت چرب ، روغن بادام ، ادویه حار و عسل می باشد .
❇️مقدار خوراک :
هفت مثقال است .
❇️بدل : آبلیمو
🔹دشمن عفونتهای خونی است.
🔸سرکه یک عامل خرابکار با قدرت سازندگی است.
🔸عفونتهای صفراوی را از بین می برد وتا اندازه ای از سرطان جلوگیری می کند.
🔹تلخی مزاج را پاک می کند .
🔸قلب را روشن و به آن صفا می دهد .
🔹برای رفع مسمومیت فورا سرکه را گرم کرده وبه مسموم بخورانید تا ایجاد قی کند ومعده را شستشو دهد.
🔸سرکه پاک کننده طحال می باشد.
🔹برای معده های پر التهاب وبلغمی مفید است .
🔸گرفتگی دستگاه گوارش را باز می کند و از لخته شدن خون جلوگیری می کند .
👈 ادامه دارد ….

👉 @marjaetakhasositeb
💥نشر دهید

/////////////////////////

💊💊💊💊💊📚📚📚📚سلسله جلسات معرفی انگور از دیدگاه طب ایرانی-اسلامی
📕جلسه :ششم
✅سرکه انگور:
🔹برای التیام زخم های متعفن ، باد سرخ ، گنده تاول ، کفگیرک بی نتیجه نمی باشد .
🔸برای خارش وکهیر موثر است .
🔹ضماد سرکه و آرد جو جهت ورم پستان وبنا گوش عالی است.
🔹مخلوط آن با عسل جهت لکه ها و مردگی زیر چشم مفید است.
🔸بخور آن جهت رفع سنگینی گوش و رفع صداهای گوش سودمند است.
🔹مضمضه آن با نمک جهت خونریزی دندان و لثه ، مخلوط با زیره و صعتر جهت تسکین درد دندان و زخمهای لثه ، خوردن اندک اندک آن جهت سرفه مزمن مفید است.
🔸خوردن سرکه جهت رفع تشنگی و کمک به هضم غذا و مصرف پی در پی ناشتا جهت دفع کرم معده سودمند می باشد.
🔹مالیدن آن بر روی محل گزیدن حیوانات باعث تسکین درد می شود.
🔸مصرف زیاده از حد آن باعث ضعف بینایی و زردی رنگ رخسار و لاغری بدن می گردد.
🔹همچنین برای اعصاب و اعضای عصبانی و افراد سردمزاج مضر است.
⛔️جوهر آن املاح بدن را حل می کند، به همین علت بیماران و پیران و کسانیکه از بستر بیماری برخواسته اند و قدرت سازندگی را ندارند و مبتلایان به درد مفاصل وضعف اعصاب وضعف احشا مضر می باشد. در بیماریهای حاد باید اجتناب کنند .
👈 ادامه دارد

///////////////////////////////////////////////////////

💊💊💊📚📚📚📚سلسله جلسات معرفی انگور از دیدگاه طب ایرانی-اسلامی
📕جلسه:هفتم
✅خواص شیره انگور:
🔹همان جوشانده آب انگور است با طبیعت گرم مایل به خشکی .
🔸علاج امراض سینه وشش ، خشکی مزاج  , حصبه و آبله است.
🔹مفید حال سرد مزاجان
🔸خوردن شیره باه(قوه جنسی) را تحریک کرده ، مزاج را لینت می دهد .
🔹شیره موافق ومفید سینه وشش وجهت بیماران سینه دارای مضرات دیگر شیرینی ها نمی باشد.
🔸شیره ابله وحصبه را سود بخشیده ، اما در گرم مزاجان مولد صفرای غلیظ و مصلحش میوه های تر و تازه می باشد .
🔹بهترین نوع خوردن شیره که برای همه مزاجها مناسب و برای هر طبیعتی بی ضرر می باشد ، جوشاندن ان با سرکه به صورت سرکه شیره است که هم فایده خود آن و هم فایده سرکه را با هم دارد .
🔸طبیعت شیره انگور گرم است و برای فصل زمستان که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن خود نیاز دارد، بهترین و مفیدترین ماده غذایی محسوب می شود.
🔹در ترکیب با شیره توت و خرما ، جهت درمان کم خونی موثر است . گرم مزاجان می توانند همراه با عرق کاسنی میل کنند .
⛔️مصرف بیش از حددر افراد دارای طبیعت گرم باعث سوزاندن خون،بالابردن حرارت بدن، سردرد وجوش در صورت و بدن می شود.
👈ادامه دارد…